Пісочний пиріг з ревенем
(румбамбаром)
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №456)

21 березня 2024р.
178


Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин.

Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень.

Зверху посипати залишками тіста, ванільним цукром і натертим маслом.

Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.


• 200 г – масло
• 400 г – борошно
• 2 шт. – яйце
• 2 ст.л. – ванільний цукор
• 200 г – цукор
• 4 шт. – ревень

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з квасолею, кукурудзою, копченою ковбасою і помідорами

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Аджика з помідорів

Вимиті овочі нарізати часточками, перець очистити від кісточок і подрібнити. Почистити часник. Всі овочі разом з часником і чилі пропустити через м’ясорубку. Додати тертий хрін і перемішати. Перекласти суміш в емальований посуд і додати всі спеції і приправи, перемішати і залишити на ніч в холодильнику. Вранці обережно злити всю рідину, а овочеве пюре розкласти в баночки. Аджика готова. Зберігати в холодильнику...

Чебуреки на пиві

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Салат з копченою куркою

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

М’ясний пиріг з картоплею

Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна і дві чайні ложки розпушувача. Замішуємо м’яке та еластичне тісто. Загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на деякий час...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...

Варення з малини і з апельсином

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

Курка з лимоном і оливками

Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...

Салат з апельсином

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...

пряники на молоці

З’єднайте 250 грамів борошна, цукор і дрібку солі і добре перемішайте. Додайте до маси кипляче молоко. Перемішайте тісто так, щоб не залишилося грудочок, і остудіть його до кімнатної температури. Додайте до маси, яка остигла 2 цілих яйця і 2 жовтки, ванільний цукор і рослинна олія і збийте продукти за допомогою міксера. Зєднайте борошно, що залишилося (1 кг) з розпушувачем, і всипте його в рідке тісто...