Кабачки з перцем і помідорами на
зиму(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №457)
5 серпня 2024р. | |
5 |
Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см.
Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець.
На помідорах зробити виріз навхрест і покласти в окріп на 2 хвилини. Відкинути на сито і облити холодною водою. Обережно зняти шкірку і видалити плодоніжку. Нарізати невеликими кубиками.
В велику каструлю з товстим дном викласти помідори, насипати цукор, посолити і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати помідори 10 хвилин. Помішувати лопаткою.
В каструлю до помідорів викласти перець, налити оливкову олію. Додати кабачки, перемішати і готувати овочі на слабкому вогні 20 хвилин.
Потрібнити часник, додати в каструлю до овочів і готувати ще 10 хвилин. Налити оцет, накрити кришкою і на слабкому вогні довести до готовності, 3 хвилини.
Розкласти гарачі овочі в стерилізовані банки і залити соком, який залишився в каструлі.
Закатати чистими кришками і перевернути банки. Накрити банки махровим рушником і охолодити.
• помідори 1.5 кг
• солодкий перець 4 шт.
• часник 4 зубчики
• цукор 100 г
• оливкова олія 4 ст.л.
• оцет 9% 1 ст.л.
• сіль 1 ст.л.
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
0 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...
Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...
Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...
Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...
Філе нарізати на невеликі квадратики, додати туди дрібно порізану цибулю, приправити спеціями. Вбити яйце, покласти борошно і перемішати, щоб вийшла клейка маса...
У велику ємність просійте борошно, додайте дрібку солі. У центрі борошна зробіть долонею кратер та влийте туди 80 мл води, попередньо розмішаної у склянці з рослинною олією. Замісіть тісто, накрийте його рушником та лишіть на 30 хвилин «відпочивати»...
Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...
Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...