Салат з кабачків(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №46)
10 червня 2022р. | |
96 |
Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками.
Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності.
Кабачки перекласти в каструлю, залити томатною рідиною, насипати цукор, сіль, налити соняшникову олію.
Відправити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями, не дуже тонко.
Болгарський перець очистити від насіння і перегородок, помити, нарізати соломкою, додати разом з цибулею до кабачків, варити 5 хвилин.
Моркву очистити, помити, натерти на великій тертці, відправити слідом за перцем і цибулею, варити ще 10 хвилин.
Тим часом помити помідори, нарізати кубиками й додати в салат.
Налити оцет, скоригувати смак за допомогою цукру або солі, варити фінішні 10 хвилин.
Банки стерилізувати над парою або в духовці, викласти в них салат, закрутити бляшаними кришками.
Перевернути банки догори дном, укутати в плед, залишити до повного охолодження, приблизно на добу.
• Томатна паста – 60 г
• Вода – 500 мл
• Соняшникова олія – 125 мл
• Цукор – 80 г
• Сіль – 4 г
• Цибуля ріпчаста – 300 г
• Болгарський перець – 300 г
• Морква – 300 г
• Помідори – 300 г
• Столовий оцет – 70 мл
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
10 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...
Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...
Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці...
Куряче філе вимити і нарізати шматочками. Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки...
Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте. Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин...
Змішати борошно та сіль, додати воду і вимішати тісто. Зробити з тіста кулю, завернути його в плівку і залишити на 30 хвилин. Зімяти тісто та розділити на 16 рівних частин. Розкатати кожен шматочок у найтонший коржик. Випікати коржики на розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині кожну сторону. Накрити коржики рушником і дати їм охолонути...
Дріжджі залити теплою водою і залишити на 15 хвилин. Одне яйце збити з сіллю і цукром. Злегка підігріти молоко і влити в яєчну суміш. Додати дріжджі. Влити олію. Просіяти в рідку суміш борошно через сито і замісити тісто. Тісто накрити рушником і залишити на 2 години підніматися...