Пиріг з капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №5)

18 травня 2022р.
1482


Капусту шаткуємо дуже тонко, присолюємо (перчимо при бажанні) і розминаємо руками, щоб трохи обм’якла і осіла. Викладаємо овочеву нарізку у форму для запікання, розрівнюємо поверхню. Змішуємо інгредієнти для тіста: борошно, сметану, майонез, яйця, сіль і розпушувач. За консистенцією тісто має бути як на оладки.

Заливаємо тісто у форму з капустою, зверху змащуємо поверхню яєчним жовтком, випікаємо в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 45 – 50 хвилин.

Смакує, як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.


• капуста білокачанна – 500 г;
• масло вершкове – 100 г;
• яйця – 3 шт.;
• борошно – 180 г;
• сметана – ½ ст.;
• майонез – 1/3 ст.;
• сіль за смаком; розпушувач – 1 ч. л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 22)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
220


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з яловичиною

Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики. Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати...

М’ясо з овочами в азіатському стилі

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

Вечеря з лаваша

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...

М’ясо запечене з овочами

М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...

Салат з куркою, огірком і зеленим горошком

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Салат з кабачків

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Курка з рисом і овочами

Печериці нарізати тонкими пластинками, перець соломкою, а курку невеликими шматочками. На сковороді розтопити 1 ст.л. вершкового масла і обсмажити курку з двох сторін...

Салат із баклажанів з печерицями на зиму

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...

Гарбузове варення з апельсином та лимоном

Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...