Мариновані помідори черрі з
печерицями
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №56)

26 червня 2022р.
410


Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води.

Знову довести до кипіння.

2. Додати оцет, олію, гвоздику, перець горошком.

Варити 6-8 хвилин. Додати помідори черрі і готувати ще 2 хвилини. Покласти лавровий лист, дрібно нарізаний кріп, 1/4 ч.л. солі і натертий на дрібній тертці мускатний горіх.

Вогонь вимкнути.

3. Накрити кришкою і настоювати 5 хвилин. Каструлю помістити в холодну воду і, періодично помішуючи вміст, повністю остудити. Залишити в спокої на 30 хвилин, після чого перекласти в герметичні банки. Зберігати в маринаді.

Довго такий маринад зберігати не рекомендується.


• 300 г маленьких печериць
• вода
• 2 ст.л. білого винного оцту
• 2 ст.л. олії
• 3 бутона гвоздики
• 1 ч.л. суміші перців горошком
• 250 г помідорів черрі
• 2-3 лаврових листки
• невеликий пучок кропу
• 1/4 мускатного горіха (можна замінити сухим)
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з оселедцем

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Скумбрія запечена з овочами

Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи. Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності...

Салат із молодої капусти з селерою

Нашаткувати тоненько капусту. Трішки зім’яти її...

Картопляний пиріг з мясом і овочами

Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...

Деруни з сиром і шинкою

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...

Салат з апельсином

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Запечена скумбрія

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

Салат з язиком і печерицями

Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...