Малинове варення 5 хв(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №60)

23 липня 2022р.
165


Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин.

Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками.


• Малина 1 кг
• Цукор 0,5-1 кг
• Вода 100 мл

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Салат з курячого філе і огірками

Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...

Рис з родзинками і вершковим маслом

Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...

Варення з малини і з апельсином

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

Салат з крабовими паличками і помідорами

Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...

Запіканка з кабачків

Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю, половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо. В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач ...

Курячі відбивні з сиром

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Пиріг з яблуками та вершковою карамеллю

Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...

Картопляні зрази з м’ясною начинкою

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...