Варення з малини і з апельсином(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №61)
![]() | 23 липня 2022р. |
![]() | 1087 |

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години.
Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор.
Додаємо склянку води та ставимо на вогонь. Варення має закипіти, після чого інтенсивність нагріву потрібно зменшити та варити ще приблизно 30 хвилин. Поки варення на плиті, подбаємо про зберігання. Банки для консервації заливаємо окропом, не забуваючи при цьому про кришки. Ще гаряче варення відразу розливаємо і герметично закорковуємо.
• Апельсин 1 шт.
• Цукор 0,5 кг
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
7 | 1 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...

Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

Нарізаємо редиску, яблуко і яйце. Все змішуємо, поливаємо лимонним соком, додаємо шпинат і заправляємо сметаною або йогуртом...

Корейську моркву ріжемо на короткі смужки і викладаємо шаром на велику плоску тарілку. Промазуємо майонезом; Гриби потрібно відварити до готовності. Далі розрізаємо їх на дрібні шматочки; ...

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...

Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...