Полуничне морозиво(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №64)
![]() | 24 липня 2022р. |
![]() | 126 |

Збийте жовтки з цукром, крохмалем і ваніліном. Додайте сік лимона.
Закипятіть молоко. Постійно помішуючи, введіть тонкою цівкою збиті жовтки. І на повільному вогні доведіть майже до кипіння. Охолодіть.
Додайте ложку згущеного молока.
Перебийте полуницю в пюре і змішайте з молочною заготівлею.
Заморожуйте в герметичному контейнері 7-8 годин.
• 0,3 кг ягід полуниці;
• 2 жовтки великих яєць;
• 1 ст. л. цукру;
• 1 ст. л. згущеного молока;
• сік часточки лимона;
• 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю;
• ванілін за смаком.
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. В глибокій мисці розчиніть сіль в окропі. Влийте 1 ст. л олії. До окропу додайте борошно та ретельно вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник відпочити на дві години...

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...

У готовий свиняче-яловичий фарш додати 1 сире яйце, сіль і перець за смаком. Перемішати. Сиру картоплю очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно змащеної олією форми укласти нарізану картоплю, посолити...

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...

Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...

Розім’яти виделкою тунець. Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики...

Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...

Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання...