Фокача з помідорами чері(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №65)
![]() | 5 серпня 2022р. |
| 1332 |

Розігрійте духовку до 220 градусів.
Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см.
Помийте помідори чері, розріжте їх навпіл і викладіть на тісто, зробивши невеликі поглиблення. Очищений часник наріжте тонкими пластинками і трошки вдавіть в тісто біля кожної половинки помідора. Полийте оливковим маслом і посипте листочками розмарину. Залишіть на 15 хв.
Покладіть майбутню фокачу на розігріте блюдо для піци та випікайте 45 хвилин.
• 300 гр помідорів чері
• 1 гілочка розмарину
• 2 зубчики часнику
• оливкове масло
• сіль
(всього голосів: 12)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 12 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Пекінську капусту тоненько нарізати. Огірок і солодкий перець нарізати невеличкими кубиками...

Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Яйця і сир натерти на терці. Крабові палички нарізати на шматочки...

Дріжджі розімяти із сіллю та цукром, а потім додати до них воду і залишити на 7-10 хвилин до утворення бульбашок на поверхні. У отриману суміш додати масло, перемішати. Потім поступово додати муку, замісити еластичне тісто. Покласти тісто в миску, накрити рушником чи плівкою і залишити на годину у теплому місці. Добре вимішати тісто. Форму для хліба присипати борошном, покласти в неї тісто, накрити плівкою або рушником і залишити...

В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі. Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець...

Квасолю замочити на ніч, потім відварити до готовності (вона повинна бути мягка). Картоплю помити, почистити та порізати великими кусочками. Обсмажити на олії майже до готовності...

Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...


