Запечена картопля(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №7)

19 травня 2022р.
44


Сосиски нарізати кубиками і обсмажити на олії до появи золотистої скоринки. Викласти їх на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир. Далі на цій же сковороді обсмажити подрібнену цибулю, натерту моркву, нарізаний дрібними кубиками перець. Додати подрібнений часник, спеції, посолити, поперчити і перемішати. Картоплю розрізати на дві половинки і вийняти серцевинки, залишаючи стінки не більше 5 міліметрів. У кожну з них покласти трохи сметани, потім овочі і шматочки сосисок. Зверху посипати натертим сиром і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 5 хвилин, щоб сир встиг розплавитися.

Смачного!


• 8 відварених картоплин
• 4 сосиски
• 125 г твердого сиру
• 1 цибулина, 1 морквина
• 1 болгарський перець
• 4-6 зубчиків часнику
• 1/2 склянки сметани
• олія, перець, сіль, спеції

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з цвітної капусти

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Піца на сковороді

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...

САЛАТ ВЕСНЯНИЙ

Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...

Курка запечена з хрусткою скоринкою

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Салат з маринованими грибами

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками. Гриби нарізати шматочками...

Персиковий пиріг із безе

Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину. Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою...

Салат з шинкою, квасолею і морквою по-корейські

З червоної консервованої квасолі злити розсіл. Шинку нарізати дрібним кубиком...

Салат з апельсином

Всі продукти ріжемо не дрібними шматочками – в салаті ви повинні відчувати смак кожного продукту і в цьому його краса. Часник пропускаємо через прес або дрібно січемо...

Салат з перцю на зиму без стерилізації

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

Пиріжки смажені з капустою

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...