Салат з перцю на зиму без стерилізації
(смачні рецепти на кожен день)


Кількість голосів: 3

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор.

Нарізати перець шматочками.

Викласти перець у маринад, варити 7 хвилин.

Викласти петрушку, часник, влити оцет, перемішати і варити ще кілька хвилин під кришкою. Знімати піну.

Банки підготувати.

Розкласти заготовку по банках і закатати.


• 1/2 кг перцю (без насіння і плодоніжки);
• 300 мл води;
• 100 гр цукру;
• 2 стіл. лож. солі;
• масла 70 мл;
• пучок петрушки;
• 1/2 чашки нарізаного кубиками часнику;
• перець горошком за смаком;
• 150 мл оцту.






ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори фаршировані яловичиною і булгуром


Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте...

Самса з м’ясом


Змішуємо всі інгредієнти між собою (крім вершкового масла). Вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Накриваємо та залишаємо при кімнатній температурі на 40 хвилин. Після чого, тісто ділимо на...

Печиво з гарбузом


Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто:...

Пампушки


У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів,...