Швидка маринована капуста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №74)
![]() | 23 жовтня 2022р. |
| 1815 |

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску.
Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою.
Нарізаний болгарський перець ми додаємо до нашаткованої капусти. За бажанням, ви можете нарізати перець кубиками.
Потім нарізаємо жовтий болгарський перець також соломкою. Ви можете взяти два однакових перці, але яскравий жовтий колір додасть особливого настрою, коли на вулиці похмуро і холодно. Нарізаний перець ми також додаємо в миску з капустою.
Моркву ми очищаємо від шкірки, помиємо її та натираємо на великій тертці. За бажанням можна нарізати тоненькими брусочками або натерти на тертці для корейської моркви.
Додаємо натерту моркву до овочів і перемішуємо всі інгредієнти в нашій мисці руками або ложкою, як вам більше зручно.
Приготуємо маринад. В окремий посуд наливаємо пів літри окропу, додаємо цукор, сіль і все перемішуємо. Після чого наливаємо в нашу миску яблучний оцет й олію.
Ретельно перемішаємо маринад, щоб у ньому повністю розчинився цукор і сіль і заливаємо капусту в мисці. Добре перемішуємо всі інгредієнти, щоб маринад просочив усі овочі.
Даємо настоятися салату протягом 2 годин, а після чого розкладаємо в чисті банки. Закриваємо кришками та зберігаємо в холодильнику. Готувати таку мариновану капусту дуже швидко і завжди можна зробити свіжу порцію. Смачного!
• Морква 1 шт
• Перець болгарський червоний 1 шт
• Жовтий болгарський перець 1 шт
• Вода 500 мл
• Цукор 50 г
• Сіль 1 ст. л.
• Яблучний оцет 30 мл
• Рослинна олія 70 мл
(всього голосів: 17)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 17 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Куряче філе вимити і нарізати шматочками. Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки...

Листя салату вимити і висушити. Копчену грудинку нарізати тонкими скибками. Помідори черрі нарізати навпіл. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. За бажанням цибулю можна замаринувати (2 ст.л. оцту + 1 ст.л. цукру). Приготувати заправку...

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...

Будь-який мясний фарш обсмажуємо в олії на повільному вогні. Солимо, перчимо за смаком. Ріпчасту цибулю подрібнюємо. Додаємо в сковороду з фаршем і обсмажуємо...

Кабачки нарізати товщиною 5 мм півкільцями. Обсмажити на олії з часником. Не солити...


