Салат з яловичою печінкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №79)
28 жовтня 2022р. | |
67 |
Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності;
Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями;
Відварюємо яйця до крутого стану і остуджуємо;
Після цього зчищаємо з них шкаралупу і відокремлюємо жовток і білок.
Натираємо яйця на терці, яка має велику решітку;
Моркву відварюємо до готовності;
Далі охолоджуємо моркву, очищаємо від шкірки і протираємо її на тертці з великими зубцями;
Перець очищаємо від насіння і плодоніжки і нарізаємо соломкою;
Всі компоненти зєднуємо, заправляємо майонезом і перемішуємо;
• яловича печінка – 400 грам
• яйця – 3 шт.
• червоний солодкий перець – 1 штука
• часник – 1 часточка
• морква – 100 грам
• майонез – за смаком
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...
У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...
Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...
Нарізати цибулю дрібним кубиком, додати оцет, цукор і воду. Перемішати все і замаринувати на 10-15 хв...
Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...
Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...
Відварити свинину (20 хвилин), остудити. Гриби нарізати навпіл. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями, посипати цукром, полити оцтом (1 ч. л.). Залишити на 10 хвилин, потім віджати сік. Це надасть цибулі ніжності та позбавить гіркоти...
Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...
Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Цибулю нарізати кубиком...