Салат з яловичою печінкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №79)
![]() | 28 жовтня 2022р. |
![]() | 127 |

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності;
Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями;
Відварюємо яйця до крутого стану і остуджуємо;
Після цього зчищаємо з них шкаралупу і відокремлюємо жовток і білок.
Натираємо яйця на терці, яка має велику решітку;
Моркву відварюємо до готовності;
Далі охолоджуємо моркву, очищаємо від шкірки і протираємо її на тертці з великими зубцями;
Перець очищаємо від насіння і плодоніжки і нарізаємо соломкою;
Всі компоненти зєднуємо, заправляємо майонезом і перемішуємо;
• яловича печінка – 400 грам
• яйця – 3 шт.
• червоний солодкий перець – 1 штука
• часник – 1 часточка
• морква – 100 грам
• майонез – за смаком
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Добре вимити картоплю. Ножем зробити паралельні надрізи на картоплі (поперек). Будьте обережні: не розріжте картоплю до кінця. Твердий сир і плавлений сир нарізати тонкими скибочками...

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...

Помідори, листя вишні, смородини, малини, хрону і селеру вимити. Тару для засолки томатів теж добре вимити (стерилізувати не обовязково)...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...

Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...

Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...