Сирний суп з копченими
ковбасками
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №8)

19 травня 2022р.
1631


У казанку обсмажити часник на олії кілька секунд. Відразу додати подрібнену цибулю і натерту моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити ще кілька хвилин. Додати картоплю, смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком. Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі. Натерти плавлений сирок на крупній тертці, додати в суп, мішати до повного розчинення сиру. Вимкнути вогонь і додати в сирний суп рубану зелень. Подавати із сухариками.


• 2 плавлені сирки
• 150 г копчених ковбасок
• 3 картоплини
• 1 морквина
• 3 цибулини
• 3 зубчики часнику
• олія
• зелень
• сіль
• 1,2 л води
• сухарики для подачі

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 8)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
80


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Торт без випічки

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...

Салат з буряком і виноградом

Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...

Курка з грибами в вершковому соусі

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Смажені баклажани

Баклажани добре промити, очистити, відрізати верхівку. Потім нарізати баклажани вздовж на 4-5 частин шириною приблизно 5-7 мм не розрізав хвостик...

Соус із журавлини

Цибулю почистити й нарізати. З апельсина зняти тертушкою цедру, розрізати навпіл і видавити сік. У чашу мультиварки покласти шматочок масла. Увімкнути режим «Випічка». Коли масло розтопиться, викласти в чашу цибулю й обсмажити її до золотистого кольору. Додати цедру апельсина та мед. Обсмажувати З хвилини. Журавлину помити й подрібнити блендером, вилити ягідне пюре в чашу. Додати сік апельсина, сіль та перець. Готувати 20 хвилин у режимі «Плов». Охололий соус...

Салат з оселедцем

Нарізати цибулю і полити її соком лимону, посипати цукром. Нарізати буряк, оселедець і огірок...

Салат з пекінської капусти

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...

Салат з маринованими грибами

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками. Гриби нарізати шматочками...

Салат з оселедцем

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Салат з крабових паличок з сиром і грибами

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...