Салат «гриби під шубою»(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №80)
![]() | 28 жовтня 2022р. |
![]() | 145 |

Промиті овочі відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці, картоплю – на великій, буряк і морква – на дрібній. Натерті овочі розкладаємо в окремі ємності. Гриби нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею з додаванням невеликої кількості масла, солі і спецій.
Готуємо заправку для салату, змішавши майонез з соєвим соусом і бальзамічним оцтом. В приготовану форму або просто на тарілку для подачі викладаємо шар картоплі, обсмажені гриби, моркву і буряк. Кожен шар промазуємо приготованим соусом. Смачного!
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...

Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...

Чистимо картоплю і цибулю. Картоплю потерти на мілкій терці. З потертої картоплі злити воду в окрему посуду. Дати трохи відстоятися воді, щоб крохмаль осів на дні, після цього воду зливаємо. Крохмаль добавляємо до потертої картоплі. Щоб картопля не чорніла потрібно добавити дві столові ложки сметани. Збиваємо яйця до однорідної суміші, добавляємо сіль, перець. Змішуємо з потертою картоплею. Додаємо одну чайну ложку соди, потім борошно...

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Помідори нарізати дольками. Петрушку, часник і гострий перець подрібнити за допомогою блендеру або м’ясорубки...