Салат з маслинами і сухариками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №81)

28 жовтня 2022р.
1293


Щоб салат вийшов особливо смачним, вибираємо свіжий і ароматний хліб, нарізаємо його кубиками довільного розміру. Хліб посипаємо спеціями, сіллю і сушеним часником, перемішуємо. Обсмажуємо пряні кубики хліба на сковорідці, змащеній олією, до рум’яності. В приготовлену ємність викладаємо нашатковану пекінську капусту і нарізаний соломкою болгарський перець. Додаємо в салат кукурудзу, оливки і гірчицю, все перемішуємо і викладаємо на тарілку для подачі. Зверху салат посипаємо апетитними ароматними сухариками. У додатковому оздобленні страва не потребує, відразу подаємо до столу.


• капуста пекінська – 250 г; перець болгарський – ½ шт; маслини б/к – 20 шт.; кукурудза консервована – 3 ст. л.; гірчиця французька – 1 ст. л.; хліб білий – 4 скибочки; олія оливкова – 1,5 ст. л.; часник сушений – щіпка; прованські трави – щіпка; сіль.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 10)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
100


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з телятиною

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Капуста квашена класична

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

Салат із вареного м’яса

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Швидкий капустяний пиріг

В першу чергу необхідно підготувати капусту: її шаткуємо якомога дрібніше. Капусту трохи присолюємо і добре мнемо руками, щоб вона стала більш мяка і соковита. Якщо є бажання в пиріг можна додати будь-яку додаткову начинку: ковбасу, курку, гриби, сир або солодкий перець. Їх нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до капусти. Також можна додати пару зубчиків тертого часнику...

Пісочний пиріг з ревенем (румбамбаром)

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Овочева запіканка

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...

Салат з шинкою, квасолею і морквою по-корейські

З червоної консервованої квасолі злити розсіл. Шинку нарізати дрібним кубиком...

Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі

Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця...

Рибна запіканка

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...