Салат з крабовими паличками та
рисом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №82)
29 жовтня 2022р. | |
38 |
Зварити у підсоленій воді рис.
Всі інші складники порізати на дрібні кубики.
Остуджену рисову кашу з’єднати з іншими складниками, заправити майонезом. Смачного!
• 350 г консервованої кукурудзи
• 5 шт. яєць
• 200 г рисової каші
• зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля)
• майонез, сіль до смаку
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
6 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...
Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...
Велику сковорідку розігріти на сильному вогні. Налити трошки олії і викласти одразу печериці...
Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...
Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...
Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...
Відварити свинину (20 хвилин), остудити. Гриби нарізати навпіл. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями, посипати цукром, полити оцтом (1 ч. л.). Залишити на 10 хвилин, потім віджати сік. Це надасть цибулі ніжності та позбавить гіркоти...
Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...
Чистимо картоплю і цибулю. Картоплю потерти на мілкій терці. З потертої картоплі злити воду в окрему посуду. Дати трохи відстоятися воді, щоб крохмаль осів на дні, після цього воду зливаємо. Крохмаль добавляємо до потертої картоплі. Щоб картопля не чорніла потрібно добавити дві столові ложки сметани. Збиваємо яйця до однорідної суміші, добавляємо сіль, перець. Змішуємо з потертою картоплею. Додаємо одну чайну ложку соди, потім борошно...
Нарізати цибулю і полити її соком лимону, посипати цукром. Нарізати буряк, оселедець і огірок...