Салат з крабовими паличками та
рисом
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №82)

29 жовтня 2022р.
39


Зварити у підсоленій воді рис.

Всі інші складники порізати на дрібні кубики.

Остуджену рисову кашу з’єднати з іншими складниками, заправити майонезом. Смачного!


• 400 г паличок крабових
• 350 г консервованої кукурудзи
• 5 шт. яєць
• 200 г рисової каші
• зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля)
• майонез, сіль до смаку

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з огірків з морквою по-корейськи

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...

Оладки з кабачком та картоплею

Очищену картоплю, кабачок та плавлений сир натерти на середній терці. В овочево-сирну масу розбити два яйця, ретельно перемішати до однорідності...

Картопляні зрази з печерицями

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Дріжджові пиріжки з цибулею і яйцем в духовці

Дріжджі залити теплою водою і залишити на 15 хвилин. Одне яйце збити з сіллю і цукром. Злегка підігріти молоко і влити в яєчну суміш. Додати дріжджі. Влити олію. Просіяти в рідку суміш борошно через сито і замісити тісто. Тісто накрити рушником і залишити на 2 години підніматися...

Рибний суп із консервованої скумбрії в олії

Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа. Картоплю поріжте досить крупно. Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно. У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів. Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу...

Салат із смаженою картоплею

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...

Салат з куркою і авокадо

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...

Солені зелені помідори з болгарським перцем

Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...

Літній салат з кабачків за 5 хвилин

Кабачки нарізати товщиною 5 мм півкільцями. Обсмажити на олії з часником. Не солити...

Салат з куркою, виноградом і пекінською капустою

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...