Салат з крабовими паличками та
рисом
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №82)

29 жовтня 2022р.
207


Зварити у підсоленій воді рис.

Всі інші складники порізати на дрібні кубики.

Остуджену рисову кашу з’єднати з іншими складниками, заправити майонезом. Смачного!


• 400 г паличок крабових
• 350 г консервованої кукурудзи
• 5 шт. яєць
• 200 г рисової каші
• зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля)
• майонез, сіль до смаку

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Запечена скумбрія в духовці

Скумбрію розділити на філе: для цього відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі і чорну плівку, відрізати плавники. Ретельно промити під проточною водою і відокремити філе від кісток...

Запіканка на вечерю

Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики. На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності...

Печінковий торт

Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...

Салат «Асорті» з капусти і овочів

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...

Капуста квашена класична

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

салат з ковбасою і кукурудзою

Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями...

Салат з м’ясом і корейською морквою

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Грецький салат

Всі овочі добре вимити. Перець нарізати великими шматочками...

Салат весняний з пекінською капустою

Капусту нашаткувати. Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити...

Простий рецепт сирного пирога

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося. Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності...