Курячі сердечка в сметані(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №88)
![]() | 29 жовтня 2022р. |
| 1357 |

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше.
Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити.
Відварені серця розрізати на половинки для того, щоб їх протушкувати гарненько, також потрібно підготувати цибулю, моркву, зелень.
Для цього цибулю порізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці.
На розігріту сковороду наливаємо олію і відправляємо туди сердечка, обсмажуємо їх 5 хвилин, після додаємо до них моркву і цибулю. Все, що на сковорідці, потрібно посолити, поперчити, і протушкувати 10 хвилин. Додати порізані на кубики помідори і 2-3 шт. лаврового листочка. Все це повинно тушитися ще 5 хвилин, додаємо сметану і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
• середні цибулини – 3 шт.
• терта морква – 100 грам
• помідор – 2 шт.
• перець горошком і запашний – за смаком
• лавровий лист – 2 шт.
• сметана (жирна) – 2 столові ложки
• олія – 3 столові ложки
• сіль – за смаком
(всього голосів: 23)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 23 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець...

Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...

Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Яблука помити, почистити, видалити насіннєві коробки й нарізати дрібними кубиками. У чашу мультиварки покласти вершкове масло, ввімкнути програму «Випічка». Додати аніс, імбир, гвоздику, палички кориці та дрібно нарізаний перець чилі. Помішуючи, обсмажити все це протягом 2 хвилин. Додати куркуму та яблука і обсмажувати 10 хвилин. Влити воду, встановити режим «Плов» і готувати 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додати в соус трохи солі та мед...

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...


