Курячі сердечка в сметані(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №88)
![]() | 29 жовтня 2022р. |
![]() | 206 |

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше.
Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити.
Відварені серця розрізати на половинки для того, щоб їх протушкувати гарненько, також потрібно підготувати цибулю, моркву, зелень.
Для цього цибулю порізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці.
На розігріту сковороду наливаємо олію і відправляємо туди сердечка, обсмажуємо їх 5 хвилин, після додаємо до них моркву і цибулю. Все, що на сковорідці, потрібно посолити, поперчити, і протушкувати 10 хвилин. Додати порізані на кубики помідори і 2-3 шт. лаврового листочка. Все це повинно тушитися ще 5 хвилин, додаємо сметану і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
• середні цибулини – 3 шт.
• терта морква – 100 грам
• помідор – 2 шт.
• перець горошком і запашний – за смаком
• лавровий лист – 2 шт.
• сметана (жирна) – 2 столові ложки
• олія – 3 столові ложки
• сіль – за смаком
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...

Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...

Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Змішуємо всі інгредієнти між собою (крім вершкового масла). Вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Накриваємо та залишаємо при кімнатній температурі на 40 хвилин...

Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...

Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...