Салат «веселка»(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №89)
![]() | 29 жовтня 2022р. |
| 1658 |

Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки.
Зварити яйця і нарізати соломкою.
Також нарізати соломкою помідори, мариновані гриби, шинку, огірки. Підготувати кукурудзу. На велику круглу тарілку викласти по 2 гірки продуктів навпроти один одного по колу.
У центр викласти майонез. Посипати овочі сіллю і перцем. Прикрасити салат зеленню петрушки.
• Свіжий огірок – 1 шт;
• Свіжий помідор – 1 шт;
• Яйці курячі – 2 шт;
• Шинка – 150 грам;
• Кукуруза консервована – 4 ст.л;
• Гриби мариновані – 100 грам;
• Петрушка свіжа – 3-4 гілочки;
• Майонез – за смаком;
• Сіль, перець – за смаком.
(всього голосів: 11)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 11 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Молоду велику картоплю добре помити щіткою. Зварити в мундирі до готовності...

Яблука помити, почистити, видалити насіннєві коробки й нарізати дрібними кубиками. У чашу мультиварки покласти вершкове масло, ввімкнути програму «Випічка». Додати аніс, імбир, гвоздику, палички кориці та дрібно нарізаний перець чилі. Помішуючи, обсмажити все це протягом 2 хвилин. Додати куркуму та яблука і обсмажувати 10 хвилин. Влити воду, встановити режим «Плов» і готувати 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додати в соус трохи солі та мед...

Філе нарізати на невеликі квадратики, додати туди дрібно порізану цибулю, приправити спеціями. Вбити яйце, покласти борошно і перемішати, щоб вийшла клейка маса...

В першу чергу необхідно підготувати капусту: її шаткуємо якомога дрібніше. Капусту трохи присолюємо і добре мнемо руками, щоб вона стала більш мяка і соковита. Якщо є бажання в пиріг можна додати будь-яку додаткову начинку: ковбасу, курку, гриби, сир або солодкий перець. Їх нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до капусти. Також можна додати пару зубчиків тертого часнику...

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...


