Картопляні деруни з фаршем(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №95)
29 жовтня 2022р. | |
53 |
Цибулю розділити навпіл, одну частину дрібно нарізати, а іншу перетерти.
Нарізану частину викласти до фаршу, приправити все спеціями.
Картоплю почистити, натерти на терці, трохи відтиснути, додати до неї сметану, яйце, борошно і іншу частину цибулі.
З цієї маси зробити корж, наповнити її фаршем, сформувати котлети і смажити на невеликому вогні на олії з обох боків до рум’яного кольору.
• 1 яйце;
• 1 столова ложка борошна;
• 1 столова ложка сметани;
• 1 кілограм картоплі;
• 1 цибулина;
• зелень і приправи на свій смак.
(всього голосів: 7)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
7 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...
Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...
Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи. Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності...
Нарізаємо кубиками почищені від шкірки помідор та перець; Зливаємо рідину з кукурудзи, а яйця тремо на грубій тертці...
Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...
Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...
В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, коріандр, копчену паприку і суміш перців...
Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...
Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...
Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...