Рагу з яловичини з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №98)
![]() | 29 жовтня 2022р. |
| 1472 |

Порізати цибулю і часник на квадрати, обсмажити. Викласти туди ж м’ясо невеликими шматками, потримати ще пару хвилин на вогні.
Додати подрібнену картоплю, перець, моркву, спеції за смаком.
Залити водою або бульйоном і тушкувати на слабкому вогні, поки все не стане м’яким (близько 60 хвилин). Суміш не повинна смажитися. Якщо що, додайте ще води.
Залишилося викласти томатну пасту, готувати ще 15 хвилин і можна знімати.
• 500 грам м’яса;
• 1 перець;
• 1 цибулина;
• 2 ложки томатної пасти;
• 4 зубчики часнику;
• різні приправи;
• 200 мл бульйону чи води;
• 2 моркви.
(всього голосів: 26)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 26 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Моркву помити, почистити й нарізати за допомогою овочечистки тонкою локшиною. Огірок помити й нарізати так само. Зелень петрушки й базиліку помити, обсушити, подрібнити, і розтерти в ступці. Додати сіль, перець та сметану, добре перемішати...

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...

Простий, швидкий і смачний рецепт приготування баклажанів з помідорами на зиму дозволить вам зробити закуску, смак якої бездоганний, а також здивувати і порадувати своїх близьких. Закуска гарна і сама по собі і в різних салатах, овочевих рагу або, як заправка до мяса. Ну і найголовніше – відварна картопелька з цією закускою стане вашим улюбленим блюдом. Баклажани миємо і відрізаємо частину з хвостиком і листочками...

Для початку просіваємо борошно. Я одразу просіваю борошно з сіллю. Після цього на вершині борошняної гірки робимо поглиблення, в яке виливаємо порцію олії та починаємо заміс тіста. В процесі поступово доливаємо окріп і перемішуємо. Даємо борошняній суміші трохи охолонути (до комфортної для рук температури), після чого, вбиваємо куряче яйце. Знову перемішуємо отриману масу та починаємо вимішувати тісто руками. Готове заварне тісто огортаємо плівкою та даємо йому відпочити...

Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...

У мисці змішати дріжджі, цукор та воду і залишити на 15 хвилин. Збити два яйця. До борошна додати яєчну суміш та дріжджі - перемішати. Потім додати олію та сіль, щоб замісити еластичне тісто. Тісто помістити в миску та залишити на 1,5 години. Розділити тісто на дві частини і добре вимісити. Кожний шматок тіста розділити на три довгі шматки і сплести з них дві коси. Залишити під плівкою на...

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...


