Мисливець піймав куріпку і хотів засмажити її та з’їсти. Але...
(Святковий тост, №47)

Мисливець піймав куріпку і хотів засмажити її та з’їсти. Але куріпка стала його благати: Не вбивай мене! Я приведу тебе у те місце де живе багато куріпок. І відповів їй мисливець: Зараз ти помреш від моєї руки, тому що зраджуєш ти на смерть своїх ближніх та своє плем’я! Давайте ж вип’ємо за те, щоб зрадників завжди зневажали не тільки друзі, але й вороги.

тост №47

4
Святкові тости

Тост - промова, що передує розпиванню спиртних напоїв. Побажання чи тост повинні містити вітання на адресу почесного гостя, що є приводом для зустрічі. Загальноприйняту форму побажання гостям процвітання, щастя тощо… Проголошення тостів є традицією в багатьох культурах (джерело: Вікіпедія).



Інші тости

Кажуть, щоб порозумітися, потрібно злегка прикусити свій власний язик. Давайте спробуємо порозумітися в нашій компанії, не прикусуючи свої власні язики, а, навпаки, вимовляючи тости за дружнє спілкування!

Якщо подивитися на небо і придивитися до зірок, то можна помітити, що всі вони такі ж різні як і люди. Народжується людина і на небі з’являється нова зірка. Якщо людина здорова, то його зірка світить яскраво, якщо хвора - тьмяно, вмирає - його зірка падає з неба. Випиймо за те, що б твоя зірка світилася дуже яскраво і ніколи не падала.

Чоловік, який досяг успіху, - той, хто заробляє більше грошей, ніж може витратити його дружина. Жінка, яка досягла успіху, - та, яка зуміла знайти такого чоловіка. Так вип'ємо ж за взаємний успіх жінок і чоловіків, що сидять за цим столом!

Давайте вип'ємо за дружин та коханок і за те, щоб вони ніколи не зустрічалися!

Яке може бути найкраще побажання? Це, перш за все, побажання здоров’я душі та тіла, побажання, щоб в серці завжди цвіла любов і звучало свято. Так давайте ж піднімемо келихи й побажаємо всього цього нашому дорогому імениннику!

Вип’ємо за чарівність і шарм, за чарівні посмішки! За те, щоб не згасали жіночі очі!

Від такої вроди навіть з холодного крану потече гаряча вода!

Хочу сказати вам, друзі, до побачення! Так як тверезими ми з вами сьогодні більше не побачимось!

Друзі! Я пропоную випити за чудову компанію за столом з якою я маю честь сьогодні відпочивати! Адже, як ми знаємо, не місце красить людину, а людина місце! Так, що давайте вип’ємо за всіх нас, які «прикрашають» будь-яке місце!

За те, щоб ти була, як апельсин! Поясню. Апельсин має помаранчевий колір, це символ залучення уваги. Він божественно смачний. Він - предмет мрій, прагнень і великого попиту. Отже, щоб ти привертала увагу, була божественна, викликала мрії, і попит на тебе перевищував би пропозицію! Ура!

Кількість тостів:
за сьогодні:0
за тиждень:0
за місяць:0
всього:52