У перинатальному центрі запрацювало нове відділення постінтенсивного догляду новонароджених


17 листопада 2021р.

У Всесвітній день передчасно народженого малюка, 17 серпня 2021 р., у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі запрацювало нове відділення постінтенсивного догляду новонароджених.

Відділення постінтенсивного догляду новонароджених міститиме 16 комфортабельних палат, 10 з яких індивідуальні палати підвищеного комфорту. Тут буде дві палати постінтенсивного нагляду для 2 та 5 немовлят з інкубаторами-трансформерами, які створюють умови, наближені до внутрішньоутробних.

Крім того, у цих високоспеціалізованих палатах є: інфрачервоні обігрівачі для новонароджених – глибоко недоношені діти не в змозі підтримувати власну терморегуляцію, дихальні дитячі апарати та зволожувачі дихальної суміші, пульсоксиметри – для оцінки та підтримки дихальної системи малюків, лампи для фотометрії, неінвазивний вимірювач білірубіну для оцінки ступеня жовтяниці та попередження її токсичного впливу. Окремо розташовані релакс та фудзона для батьків, бебі-спа та кабінет масажу для немовлят. Для закупівлі обладнання з обласного бюджету виділили 14 млн грн.



ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ДатаПодія
28
листопада
2021 р.
28 листопада у смт. Магерів відбулося відкриття спортивного майданчика
3
листопада
2019 р.
3 листопада 2019 р. у с. Вільшаник відкрили заклад дошкільної освіти Лісова пісня
25
листопада
2021 р.
25 листопада у Старосамбірській громаді відкрили два сучасні спортивні майданчики



КАЛЕНДАР ПО МІСЯЦЯХ:



В цьому календарі зібрані події, які відбувалися в межах Львівської області. Будь в курсі всіх подій - плануй свій вільний час з сайтом rozdil.lviv.ua!

Використані джерела в календарі

• офіційний сайт - Львівська обласна держадміністрація

• офіційний сайт - Львівська обласна рада

• офіційний сайт - Стрийська районна рада