Булочки з яблуком та корицею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №104)
30 жовтня 2022р. | |
109 |
Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.
До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин.
Очистіть яблука від шкірки, видаліть серцевини. Наріжте фрукти тонкими пластинками. Припиліть робочу поверхню борошном. Розкотіть тісто в пласт. Розріжте його на довгі смужки. Змастіть тісто розм’якшеним вершковим маслом. Посипте його цукром і корицею, що залишилася. Викладіть по всій довжині смужок яблучні пластівці. Згорніть все в рулетики. Викладіть заготовки у форму для випікання, змащену олією. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
• Куряче яйце 1 шт.
• Молоко коров’яче 300 мл.
• Дріжджі 20 гр.
• Сіль 1 щіпка
• Ванільний цукор 12 гр.
• Крохмаль кукурудзяний 45 гр.
• Масло вершкове 70 гр.
• Яблуко 3 шт.
• Кориця 1 ст. л.
• Цукор-пісок 175 гр.
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
8 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...
Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...
Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...
Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...
Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...
На сковороді обсмажуємо спочатку нарізану цибулю, потім додаємо моркву і через кілька хвилин курку, порізану на кубики. Заправляємо все спеціями. Цю масу ділимо і викладаємо в горщики рівними частинами. Зверху додаємо кілька ложок сирого рису і заливаємо гарячою водою. Можна додати спеції, ті, що йдуть спеціально для плову...
Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...
Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...
Яйця і сир натерти на терці. Крабові палички нарізати на шматочки...
Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...