Рецепти домашньої консервації на кожен день
Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця. Приготовить начинку –... |
Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою. Ємність для засолки добре помити, після чого перекласти в неї капусту і... |
Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см. Ємність для приготування помити, потім викласти капусту і моркву, посипати тмином (кропом). В... |
Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками. В чисту тару почергово скласти: листя смородини,... |
Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл. Болгарський перець помити, видалити плодоніжки і насіння. В підготовлену (вимиту) ємність викласти, послідовно шарами: листя вишні,... |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!