Рецепти домашньої консервації на кожен день
![]() Фаршировані перці в томатному соці на зиму |
| Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду.... |
![]() Кабачки з перцем і помідорами на зиму |
| Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками... |
![]() Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі |
| Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця. Приготовить начинку –... |
![]() Капуста з буряком |
| Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою. Ємність для засолки добре помити, після чого перекласти в неї капусту і... |
![]() Капуста з медом |
| Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см. Ємність для приготування помити, потім викласти капусту і моркву, посипати тмином (кропом). В... |
![]() Солені патисони з яблуками Солені патисони з яблуками |
| Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками. В чисту тару почергово скласти: листя смородини,... |
![]() Солені зелені помідори з болгарським перцем |
| Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл. Болгарський перець помити, видалити плодоніжки і насіння. В підготовлену (вимиту) ємність викласти, послідовно шарами: листя вишні,... |
![]() Солені баклажани з морквою і селерою |
| Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити... |
![]() Солені помідори з селерою |
| Помідори, листя вишні, смородини, малини, хрону і селеру вимити. Тару для засолки томатів теж добре вимити (стерилізувати не обовязково). Зубчики часнику почистити. В ємність викласти: спочатку листя, перець... |
![]() Салат «Чотири овочі» |
| Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки. Цибулю нарізати на дольки. Дрібно порізати помідори. Овочі, олію, цукор, сіль - варити протягом 30 хв з моменту закипання.... |
Меню смачних рецептів
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!









