Гарбузовий суп (від 1 року)(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №130)
2 листопада 2022р. | |
67 |
Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону.
• 1 цибулина
• 1 морква
• 1 зубок часнику
• 4 ст. л. молока
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
8 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...
Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю, половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо. В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач ...
Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...
Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...
Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...
Щоб приготувати крем, змішайте молоко з борошном і половиною кокосової стружки. Потім, постійно помішуючи, нагрійте отриману масу, щоб вона трохи загусла. Зніміть посуд з вогню, дайте суміші охолонути, додайте цукор і ванільний цукор, вершкове масло, знову добре перемішайте. Додайте решту стружки та дайте крему повністю охолонути. Тим часом розчавіть печиво, змішайте його з іншими інгредієнтами. Молоко необхідно додавати потроху і поступово, щоб готове тісто мало...
Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...
Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...
Червону цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати цибулю в суміші води, цукру і яблучного оцту протягом 20 хв. Половину моркви нарізати тонкими скибочками. Залити гарячою підсоленою водою і відварити близько 1хв. Перекинути моркву на сито і облити холодною водою. ...
Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...