Запіканка з кабачків, фаршу і
сиру(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №214)
15 листопада 2022р. | |
87 |
Один кабачок (трохи більше середнього) натремо на крупній тертці, присолити (1/2 ч. лож.) і залишити на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, добре відіжмемо.
У фарш додамо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, мясна складова нашого блюда готова!
Решту (пару) кабачків нарізаємо тонкими кружечками, та викладаємо на дно у підготовлену форму (змастити вершковим маслом).
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
Зверху шар фаршу (0,5 см), розподіляємо обережно. На фарш викладемо натертий кабачок, це додасть легкості нашому блюду.
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
На кабачок розподіляємо другу половину фаршу, ще ряд кружечків з кабачка. І зверху кілька порізаних помідорів, які додадуть і кислинку і солодкість.
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
Готуємо заливку (збиваємо пару яєць, щіпку солі і кілька ложок сметани). Заливаємо форму і відправляємо в духовку.
Запікаємо в розігрітій духовці хвилин 30-35, при температурі 180 градусів.
Хвилин за пять до готовності дістанемо і посипаємо сиром.
• Фарш курячий - 400 грамів
• Цибуля - 1 шт.
• Часник - 2 зуб.
• Сіль, чорний перець
• Помідори - 2 шт.
• Зелень петрушки
• заливка:
• Яйця - 2 шт.
• Сметана - 4 ст. лож.
• Сир - 100 грамів
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
6 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...
Кабачок нарізати кубиками. Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками...
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...
Салат і помідори промити, обсушити. В мисці змішати олію, лимонний сік, вичавлений часник, сіль, перець, трави...
Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...
Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм. Перець підрум’янити в духовці...
Нарізаємо кубиками почищені від шкірки помідор та перець; Зливаємо рідину з кукурудзи, а яйця тремо на грубій тертці...
Рибу очистити, обрізати плавники, прибрати нутрощі, плівку, ще раз добре промити. Розрізати вздовж хребта, а потім нарізати на порційні шматки...
Дріжджі перемішати із сіллю та цукром, а потім залити водою. У отриману суміш додати рослинну олію та борошно і вимішувати тісто до отримання еластичної маси. Покласти тісто в миску, накрити харчовою плівкою і залишити щонайменше на 1 годину. Оливки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес, а зелень нарубати. Додати оливки, часник та зелень у тісто і ретельно перемішати. Розкатати тісто в тонкий пласт, викласти на лист і залишити...