Запіканка з кабачків, фаршу і
сиру(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №214)
![]() | 15 листопада 2022р. |
![]() | 100 |

Один кабачок (трохи більше середнього) натремо на крупній тертці, присолити (1/2 ч. лож.) і залишити на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, добре відіжмемо.
У фарш додамо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, мясна складова нашого блюда готова!
Решту (пару) кабачків нарізаємо тонкими кружечками, та викладаємо на дно у підготовлену форму (змастити вершковим маслом).
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
Зверху шар фаршу (0,5 см), розподіляємо обережно. На фарш викладемо натертий кабачок, це додасть легкості нашому блюду.
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
На кабачок розподіляємо другу половину фаршу, ще ряд кружечків з кабачка. І зверху кілька порізаних помідорів, які додадуть і кислинку і солодкість.
Супер смачний рецепт запіканки з кабачків, фаршу і сиру - всі в захваті від цього літнього блюда. Простий рецепт на кожен день.
Готуємо заливку (збиваємо пару яєць, щіпку солі і кілька ложок сметани). Заливаємо форму і відправляємо в духовку.
Запікаємо в розігрітій духовці хвилин 30-35, при температурі 180 градусів.
Хвилин за пять до готовності дістанемо і посипаємо сиром.
• Фарш курячий - 400 грамів
• Цибуля - 1 шт.
• Часник - 2 зуб.
• Сіль, чорний перець
• Помідори - 2 шт.
• Зелень петрушки
• заливка:
• Яйця - 2 шт.
• Сметана - 4 ст. лож.
• Сир - 100 грамів
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...

Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години. Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками...

В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі. Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець...

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Духовку розігріти до 200 °С. Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати...

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Цибуля порізати кільцями. Додати лимонний сік і цукор...

Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...

Кефір повинен мати температуру 35 градусів, тобто не бути холодним. Додаємо до нього сіль, вводимо яйце і добре збовтуємо. Насипаємо борошно, додаємо при замісі до тих пір, поки тісто не перестане поглинати продукт. Мнемо добре руками, залишаємо на годину...