Салат з буряком і апельсином(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №298)
![]() | 19 травня 2023р. |
![]() | 344 |

Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50.
Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок.
Руколу вимити і просушити.
Буряк очистити і нарізати фігурним ножиком на скибки.
Кедрові горішки трішки обсмажити на сухій сковорідці.
В тарілку викласти руколу, скибки буряка і дольки апельсина.
Посолити, поперчити.
Полити соком апельсина, оливковою олією і бальзамічним соусом.
Обережно перемішати.
Готовий салат посипати горішками.
• буряк (середнього разміру) – 2 шт.
• кедрові горіхи – 20 гр.
• оливкова олія – 30 мл.
• бальзамічний соус – 2 ч.л.
• апельсиновий сік – 2 ст.л.
• рукола – пучок
• сіль
• перець
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...

Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...

Капусту нашаткувати. Огірки нарізати дрібним кубиком...

Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...

Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...

Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Цибулю нарізати кубиком...

Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання...