Салат із молодої капусти з
селерою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №360)
5 червня 2023р. | |
59 |
Нашаткувати тоненько капусту.
Трішки зім’яти її.
Нарізати селеру.
Червону цибулю нарізати півкільцями.
Подрібнити петрушку.
Нарізати тонкими колечками редиску.
Все змішати в мисці.
Додати сметану.
Посолити, поперчити
Можна додати зубчик часнику.
• селера – 150 гр. (4-5 шт. стебла)
• червона цибуля – 50 гр.
• редиска – 150 гр.
• сметана – 100 гр. (3 ст.л. )
• петрушка – 30 гр.
• сіль / перець
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...
Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...
Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...
Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...
Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...
Всипте половину борошна у миску. Всередині борошна зробіть долонею кратер та налийте туди кефір. Додайте соду та починайте місити тісто. Спочатку робіть це ложкою, потім - руками. Додайте другу частину борошна та рослинну олію - тісто стане еластичнішим і не прилипатиме до рук. Якщо тісто все одно липне до рук, змастіть їх олією та продовжуйте замішування. Зробіть із тіста кулю, загорніть у харчову плівку та лишіть «відпочивати» на...
Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...
Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...
Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...
Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...