Макарони з крабовими паличками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №426)

19 листопада 2023р.
101


Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності.

Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити.

В сковороді розтопити вершкове масло.

Додати часник і обсмажити 1 хвилину.

Посолити.

Додати борошно і швидко все перемішати.

Додати сметану і нарізані крабові палички.

Все перемішати.

Залишити на середньому вогні на 1 хвилину.

Додати відварені макарони. Перемішати.

Тушити все разом близько 2 хвилин.

Макарони викласти на тарілку, посипати натертим сиром і зеленню.


• макарони (бантики) – 200 гр.
• крабові палички – 200 гр.
• часник – 2 зубчика
• сир твердий – 40 гр.
• сметана – 4 ст.л.
• масло вершкове – 30 гр.
• борошно – 1 ч.л.
• сіль
• спеції

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Запечена скумбрія з овочами

Рибі відрізаємо голову, плавники, чистимо гарненько всередині. Робимо поперечні надрізи з боків риби: для того, щоб краще просолилася. Маринуємо рибу: солимо зовні і всередині, поливаємо соком лимона, посипаємо приправою для риби також і зверху, і всередині...

Салат з куркою і овочами

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...

Салат із пекінської капусти з сухариками

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Салат з копченою куркою

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Канапка з плавленим сиром та помідорами

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Деруни з кабачків

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Помідори фаршировані яловичиною і булгуром

Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте духовку та перевертайте овоч для рівномірного запікання. Готовий баклажан злегка остудити, а потім очистити від шкірки і видалити плодоніжку...

Салат з болгарським перцем на зиму

Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Салат «азіатський»

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...