Макарони з крабовими паличками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №426)
![]() | 19 листопада 2023р. |
![]() | 101 |

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності.
Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити.
В сковороді розтопити вершкове масло.
Додати часник і обсмажити 1 хвилину.
Посолити.
Додати борошно і швидко все перемішати.
Додати сметану і нарізані крабові палички.
Все перемішати.
Залишити на середньому вогні на 1 хвилину.
Додати відварені макарони. Перемішати.
Тушити все разом близько 2 хвилин.
Макарони викласти на тарілку, посипати натертим сиром і зеленню.
• крабові палички – 200 гр.
• часник – 2 зубчика
• сир твердий – 40 гр.
• сметана – 4 ст.л.
• масло вершкове – 30 гр.
• борошно – 1 ч.л.
• сіль
• спеції
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
0 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рибі відрізаємо голову, плавники, чистимо гарненько всередині. Робимо поперечні надрізи з боків риби: для того, щоб краще просолилася. Маринуємо рибу: солимо зовні і всередині, поливаємо соком лимона, посипаємо приправою для риби також і зверху, і всередині...

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте духовку та перевертайте овоч для рівномірного запікання. Готовий баклажан злегка остудити, а потім очистити від шкірки і видалити плодоніжку...

Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...