Макарони з крабовими паличками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №426)

19 листопада 2023р.
72


Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності.

Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити.

В сковороді розтопити вершкове масло.

Додати часник і обсмажити 1 хвилину.

Посолити.

Додати борошно і швидко все перемішати.

Додати сметану і нарізані крабові палички.

Все перемішати.

Залишити на середньому вогні на 1 хвилину.

Додати відварені макарони. Перемішати.

Тушити все разом близько 2 хвилин.

Макарони викласти на тарілку, посипати натертим сиром і зеленню.


• макарони (бантики) – 200 гр.
• крабові палички – 200 гр.
• часник – 2 зубчика
• сир твердий – 40 гр.
• сметана – 4 ст.л.
• масло вершкове – 30 гр.
• борошно – 1 ч.л.
• сіль
• спеції

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 0)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
00


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат із баклажанів з печерицями на зиму

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Салат з буряком і апельсином

Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50. Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок...

Салат з ківі

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...

Салат з буряка і кукурудзи

Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...

Салат з томатами і моцареллою

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

Салат з брокколі

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

Салат з кальмаром і крабовими паличками

Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...

Малосольні огірки в пакеті

Огірки вимити, висушити, нарізати на четвертинки. Скласти в пакет...