Макарони з крабовими паличками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №426)
![]() | 19 Листопада 2023р. |
![]() | 8 |

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності.
Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити.
В сковороді розтопити вершкове масло.
Додати часник і обсмажити 1 хвилину.
Посолити.
Додати борошно і швидко все перемішати.
Додати сметану і нарізані крабові палички.
Все перемішати.
Залишити на середньому вогні на 1 хвилину.
Додати відварені макарони. Перемішати.
Тушити все разом близько 2 хвилин.
Макарони викласти на тарілку, посипати натертим сиром і зеленню.
• крабові палички – 200 гр.
• часник – 2 зубчика
• сир твердий – 40 гр.
• сметана – 4 ст.л.
• масло вершкове – 30 гр.
• борошно – 1 ч.л.
• сіль
• спеції
(всього голосів: 0)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
0 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Приготувати тісто, перемішавши яйця, кефір, сіль, соду. Нарізати тонко капусту. Трохи протушкувати на сковороді. Викласти капусту у змащену маслом форму. Зверху залити тістом. На тісто покласти нарізане кубиками масло. Відправити до духовки і випікати при 180 градусах 40 хвилин...

Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...

Капусту шаткуємо дуже тонко, присолюємо (перчимо при бажанні) і розминаємо руками, щоб трохи обм’якла і осіла. Викладаємо овочеву нарізку у форму для запікання, розрівнюємо поверхню. Змішуємо інгредієнти для тіста: борошно, сметану, майонез, яйця, сіль і розпушувач. За консистенцією тісто має бути як на оладки. Заливаємо тісто у форму з капустою, зверху змащуємо поверхню яєчним жовтком, випікаємо в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 45 ...

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше. Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити...

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...