Суп з курки з грибами і горошком(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №109)
![]() | 30 жовтня 2022р. |
![]() | 1261 |

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в суп консервований горошок (без рідини), сіль і перець за смаком. Варіть 10 хвилин. Загустіть суп вершками, прогрійте протягом 3 хвилин і подавайте.
• Печериці свіжі 500 г.
• Картопля 500 г.
• Вершки сухі високожирні 100 мл.
• Сіль за смаком
• Олія соняшникова 1 ст. л.
• Цибуля ріпчаста 1 шт.
• Перець болгарський 2 шт.
• Горошок зелений консервований 400 гр.
• Карі 1.5 ст. л.
• Перець чорний мелений за смаком
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...