Суп з курки з грибами і горошком(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №109)

30 жовтня 2022р.
1261


Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в суп консервований горошок (без рідини), сіль і перець за смаком. Варіть 10 хвилин. Загустіть суп вершками, прогрійте протягом 3 хвилин і подавайте.


• Куряче філе 500 г.
• Печериці свіжі 500 г.
• Картопля 500 г.
• Вершки сухі високожирні 100 мл.
• Сіль за смаком
• Олія соняшникова 1 ст. л.
• Цибуля ріпчаста 1 шт.
• Перець болгарський 2 шт.
• Горошок зелений консервований 400 гр.
• Карі 1.5 ст. л.
• Перець чорний мелений за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картопляні оладки з грибним соусом

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...

Салат з сухариками

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Весняний салат

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

Капуста з буряком на зиму

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...

Салат з баклажанів, помідорів та сиру

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...

Салат з тунцем

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

Курячі котлети

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...

Салат з оселедцем

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...