Пиріжки смажені з капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №193)
8 листопада 2022р. | |
86 |
В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі.
Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто.
Після вливання всієї рідини, додаємо 2 середні ложки олії.
Коли тісто почне гуснути - замішуємо його руками до отримання еластичної основи.
Тісто накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину, щоб воно підійшло.
Почищену моркву перетираємо на крупній тертці.
Вилок капусти очищають від старого листя і шаткуємо невеликими шматочками, можна кубиками або соломкою.
Наливаємо в жаровню або сотейник олію, виставляємо на газ і прогріваємо. Засипаємо в прогріту олію протерту моркву, обсмажуємо близько 2-3 хвилин. Далі додаємо капусту, підсолюємо, приправляємо спеціями і обсмажуємо до готовності. Капуста повинна стати мякою.
Робочу поверхню столу присипаємо борошном, викладаємо тісто.
Розрізаємо основу на кілька невеликих шматочків, кожен шматочок прокатуємо у вигляді невеликого коржа.
У центр коржа кладемо начинку і щільно заліплюємо краї. Ставимо на вогонь жаровню, наливаємо побільше олії і прогріваємо. Пиріжки викладаємо на олію швами донизу.
Смажимо до румяного кольору і тоді перевертаємо на інший бік.
• рослинної олії стакан
• капусти 1 вилок
• морква 1 штука
• цукру 2 середні ложки
• сухих дріжджів 5 грам
• теплої води стакан
• солі трохи
• спеції на свій смак
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
6 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Один кабачок (трохи більше середнього) натремо на крупній тертці, присолити (1/2 ч. лож.) і залишити на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, добре відіжмемо. У фарш додамо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, мясна складова нашого блюда готова! ...
У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...
Відварюємо яйця. Нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник. Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів...
Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. ...
Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...
Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...
Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...
Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...
Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...
Капусту нашаткувати. Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити...