Пиріжки смажені з капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №193)

8 листопада 2022р.
84


В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі.

Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто.

Після вливання всієї рідини, додаємо 2 середні ложки олії.

Коли тісто почне гуснути - замішуємо його руками до отримання еластичної основи.

Тісто накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину, щоб воно підійшло.

Почищену моркву перетираємо на крупній тертці.

Вилок капусти очищають від старого листя і шаткуємо невеликими шматочками, можна кубиками або соломкою.

Наливаємо в жаровню або сотейник олію, виставляємо на газ і прогріваємо. Засипаємо в прогріту олію протерту моркву, обсмажуємо близько 2-3 хвилин. Далі додаємо капусту, підсолюємо, приправляємо спеціями і обсмажуємо до готовності. Капуста повинна стати мякою.

Робочу поверхню столу присипаємо борошном, викладаємо тісто.

Розрізаємо основу на кілька невеликих шматочків, кожен шматочок прокатуємо у вигляді невеликого коржа.

У центр коржа кладемо начинку і щільно заліплюємо краї. Ставимо на вогонь жаровню, наливаємо побільше олії і прогріваємо. Пиріжки викладаємо на олію швами донизу.

Смажимо до румяного кольору і тоді перевертаємо на інший бік.


• борошна 3 склянки
• рослинної олії стакан
• капусти 1 вилок
• морква 1 штука
• цукру 2 середні ложки
• сухих дріжджів 5 грам
• теплої води стакан
• солі трохи
• спеції на свій смак

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з печерицями і цвітною капустою (теплий)

На розігріту сковорідку викласти печериці і перемішати. Капусту розділити на суцвіття, залити окропом і за хвилину додати до грибів, перемішати. Додати спеції і йогурт, перемішати. Збавити газ і накрити кришкою. ...

Гороховий крем-суп з сухариками

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Салат з баклажанів, перцю, помідорів

Помідори пропустити через мясорубку. Баклажани очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, засипати сіллю на 15-20 хвилин, щоб видалити гіркоту. Промити, обсушити, нарізати великими кубиками. Перець нарізати соломкою. Часник і гострий перець – довільно...

Аджика з помідорів

Вимиті овочі нарізати часточками, перець очистити від кісточок і подрібнити. Почистити часник. Всі овочі разом з часником і чилі пропустити через м’ясорубку. Додати тертий хрін і перемішати. Перекласти суміш в емальований посуд і додати всі спеції і приправи, перемішати і залишити на ніч в холодильнику. Вранці обережно злити всю рідину, а овочеве пюре розкласти в баночки. Аджика готова. Зберігати в холодильнику...

М’ясо запечене з овочами

М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Кекс на майонезі

Збити яйця з цукром міксером, додати майонез. В окремій мисці з’єднати просіяне борошно, розпушувач і щіпку солі...

Овочева запіканка

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...

Баклажани з часником і зеленню без стерилізації на зиму

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Салат з копченою куркою, ананасом і сиром

Копчену курку розділити на шматочки руками. Нарізати ананаси на шматочки. Нашаткувати пекінську капусту. Відварити моркву, охолодити її, почистити і натерти на терці. Яйця відварити, охолодити, почистити і наперти на терці. Сир натерти на терці. Викласти салат шарами (краще використовувати кільце). На кожен шар зверху сіточку з майонезу...