Пиріжки з квашеною капустою в
духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №194)
10 листопада 2022р. | |
2012 |
Прогріваємо воду до 38 градусів;
Засипаємо в воду дріжджі, цукор і 1 столову ложку борошна, все розмішуємо. Відставляємо в сторону на 20 хвилин;
В окремій мисці змішуємо борошно з сіллю;
Заливаємо в борошно дріжджову суміш, додаємо олію, всі компоненти перемішуємо ложкою;
Далі вручну замішуємо тісто. Воно повинно бути еластичним і не прилипати до рук;
Накриваємо ємність з основою рушником або харчовою плівкою;
Прибираємо на годину або півтори в тепле місце, щоб основа підійшла;
Тим часом готуємо начинку. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками;
Ставимо на вогонь сковороду з високими стінками, наливаємо олію і гріємо;
На гарячу олію засипаємо цибулю, обсмажуємо до румяного кольору;
Квашену капусту промиваємо, віджимаємо від зайвої рідини і перекладаємо в сковороду до цибулі. Все змішуємо;
Додаємо до начинки томатну пасту, приправи, трохи води;
Все добре перемішуємо і залишаємо обсмажуватися протягом 30 хвилин;
Присипаємо стіл борошном, викладаємо тісто, ділимо його на 20 шматочків;
Розкачуємо кожен шматочок у вигляді круглого коржа, в центр викладаємо столову ложку начинки;
Защипуємо краї, робимо рівний шов в центрі.
Змащуємо деко для запікання олією і викладаємо на нього всі пиріжки швом вниз;
Верх пиріжків змащуємо олією;
Прогріваємо духовку до 180 градусів і ставимо туди форму. Залишаємо запікатися на 25-30 хвилин.
• вода – півтори склянки;
• дріжджі сухі – 7 грам;
• олія – 150 мл;
• цукор – 1 ч. ложка;
• щіпка солі.
• Що потрібно для начинки:
• капуста квашена – півкілограма;
• цибуля – 1 штука;
• томатна паста – 1 велика ложка;
• перець мелений – щіпка;
• спеції будь-які.
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
9 | 1 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Перекрутіть рибне філе на фарш. Батон подрібніть, розімніть і додайте до фаршу. Плавлений сир і часник натріть на дрібній терці. Додайте тертий сир, часник і яйця у фарш. Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте...
М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...
Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...
Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...
1. У миску виливають яйця, збивають та солять. Потім заливають молоко та інгредієнти ретельно збивають. 2. Далі додають борошно, і знову все перемішують. Потім черга сиру, який натирають на тертці і поступово засипають, помішуючи суміш...
Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...
До пошаткованої капусти додають сіль і потрохи вминають. Далі одразу перекладають у сухі чисті трилітрові банки: шар капусти, лаврове листя, кілька горошин духм’яного і чорного перцю, тмин, далі знову шар капусти. І так чергувати кілька разів. Добре втрамбувати капусту, щоб та пустила сік. У банку втиснути пластикову кришку, тільки перевернутим боком, і закрити капроновою кришкою. Банки одразу поставити на холод. Капусту в банках не перемішувати, не випускати гази...
Рис відварити 15 хвилин, майже до готовності і остудити. Овочі відварити 5-7 хвилин, остудити і нарізати кубиками, додати в рис. Змішати яйце з молоком, влити в суміш овочів та рису. Викласти готове тісто у форми для пудингу, запікати в духовці за 180 градусів 20 хвилин. Можна приготувати на водяній бані або пароварці...
Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...
Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...