Суп з галушками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №22)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 110 |

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе.
Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки.
Часник промиваємо і розчавлює ножем прям в шкірці. Картоплю нарізаємо кубиком.
До курячого філе кладемо картоплю, цибулю, моркву і часник. Варимо 10 хвилин.
У миску всипаємо борошно, додаємо вершки або молоко, вбиваємо куряче яйце, додаємо вершкове масло і подрібнену зелень.
Масу солимо і ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Через відведений час бульйон солимо і перчимо до смаку, варимо ще 5 хвилин.
Беремо чайну ложку і занурюємо в бульйон, трохи прогріваємо. Потім беремо нею трохи тіста і опускаємо в бульйон, виходить одна галушка. Таким чином робимо всі галушки. Варимо суп ще 5 хвилин і знімаємо суп з вогню. І все, можна подавати до столу.
• 1.5 літра води
• 1 куряча грудка
• 1 морква
• 1 цибулина
• 2 штуки картоплі
• 70 грам кореня селери
• 3 зубчики часнику
• сіль, перець за смаком
•
• Для галушок
• 6 столових ложок пшеничного борошна
• 100 мілілітрів молока або вершків
• 1 куряче яйце
• 10 грам вершкового масла
• пів пучка свіжої зелені
• сіль
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
8 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

У мисці змішати дріжджі, цукор та воду і залишити на 15 хвилин. Збити два яйця. До борошна додати яєчну суміш та дріжджі - перемішати. Потім додати олію та сіль, щоб замісити еластичне тісто. Тісто помістити в миску та залишити на 1,5 години. Розділити тісто на дві частини і добре вимісити. Кожний шматок тіста розділити на три довгі шматки і сплести з них дві коси. Залишити під плівкою на...

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося. Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності...

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

Нарізати свинячий шматок на кубики. Порубати яйця. Подрібнити солодкий перець. Нарізати помідори. Огірки нашаткувати. Натерти сир. Порубати цибулю...

Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи. Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності...

Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...