Салат осінній(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №272)
![]() | 15 травня 2023р. |
![]() | 174 |

Буряк і моркву помити і зварити.
Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати.
Чорнослив нарізати дрібно, натерти на терці сир, яблука нарізати скибками.
Відварену моркву натерти на терці, посилити, додати родзинки і декілька ложок заправки, перемішати.
Відварений буряк натерти на терці, посолити, додати чорнослив, трохи горіхів і декілька ложок заправки, перемішати.
Салат зібрати на тарілці: перший шар- буряк з чорносливом, другий шар – морква з родзинками, далі посипати натертий сир, додати залишки заправки, посипати зеленню і горіхами. Прикрасити нарізаними яблуками і зернятами гранату.
• морква – 3 шт.
• чорнослив – 150 гр.
• родзинки – 100 гр.
• горіхи – 150 гр.
• часник – 2 зубчики
• сир сметанковий – 200 гр.
• яблука – 2 шт.
• гранат – 1 шт.
• майонез – 200 гр.
• кріп, петрушка, сіль.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
1 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зварити у підсоленій воді рис. Всі інші складники порізати на дрібні кубики...

У теплому молоці розчинити дріжджі. Натерти плавлений сир на терці...

Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...

Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...

Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями...

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...