Літній салат з капусти і моркви з
вареною ковбасою
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №285)

18 травня 2023р.
66


Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору.

Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці.

Натираємо до капусти невелику моркву, додаємо горошок.

Нарізати тонкою соломкою варену ковбасу, дрібно нарізаємо кріп і додаємо в салат.

Додати смажену цибулю, перець, майонез і перемішати.


• цибуля 1 шт.
• капуста білокачанна 400 гр.
• морква 1 шт.
• олія 2 ст.л.
• зелений горошок 200 гр.
• ковбаса варена 150 гр.
• майонез 1 ст.л
• кріп
• чорний перець
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з сиром фета і овочами

Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...

Гарячі канапки

В фарш додати дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, коріандр, копчену паприку і суміш перців...

Салат «Гриби під шубою»

Промиті овочі відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці, картоплю – на великій, буряк і морква – на дрібній. Натерті овочі розкладаємо в окремі ємності. Гриби нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею з додаванням невеликої кількості масла, солі і спецій. Готуємо заправку для салату, змішавши майонез з соєвим соусом і бальзамічним оцтом. В приготовану форму або просто на тарілку для подачі викладаємо шар картоплі...

Картопля з овочами в рукаві

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...

Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

Салат з копченою куркою

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Салат с квасолею і шинкою

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Запечена картопля з сиром по-домашньому

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

ВЕГЕТАРІАНСЬКІ КОТЛЕТКИ (від 1 року)

Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...