Смажені курячі крильця
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №86)


Кількість голосів: 1


Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі;

Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції;

Часник почистити, відправити під прес;

Додати часник до томату з медом, перемішати;

Вилити масу на крильця, вимішати.

Залишити крильця промаринуватися протягом двадцяти хвилин;

Нагріти на вогні сковорідку, налити олію;

У гарячу олію викласти крильця і смажити на великому вогні до румяності з усіх сторін;

Тоді вогонь зменшити, накрити сковорідку кришкою і готувати мясо тридцять хвилин;

За півгодини мясо потрібно кілька разів перевернути, щоб вийшло рівномірно просмажене. страва;


• соєвий соус – 30 мл
• курячі крильця – 530 г
• рослинна олія – 50 мл
• томатна паста – 15 г
• мід – 10 г
• часник – 2 зубчики
• сік лимона – 15 мл






ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Гороховий крем-суп з сухариками

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Тертий лимонний пиріг з сиром в духовці

Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, 200 г цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте вершкове масло і жовтки, замісіть тісто. Розділіть його на дві частини, кожну оберніть плівкою та заберіть у морозильну камеру на 30–40 хвилин. Тим часом приготуйте начинку. Змішайте сир з 125 г цукру та ванільним цукром. Особливо збийте білки в пишну масу. Поступово додавайте цукор, що залишився, і продовжуйте збивати. Білкову масу вмішайте в сир....

Фарширований перець

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин....

Лаваш на сковороді з сиром і зеленню

Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який. Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру. ...