Простий рецепт сирного пирога(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №207)
13 листопада 2022р. | |
42 |
Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося.
Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності.
Додаємо сир і збиваємо. Вводимо яйця та збиваємо до однорідності.
Борошно просіюємо і висипаємо частину разом з розпушувачем в тісто і вимішуємо.
Решту борошна додайте акуратно, щоб не зробити тісто занадто щільним, маса повинна бути дуже пластичною і м’якою.
Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах близько 50 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою.
Для глазурі змішуємо сік з пудрою, парою чайних ложок води і поливаємо гарячий пиріг глазур’ю.
• сир домашній та цукор по 250 г;
• яйця, 3 шт.;
• ванілін, сіль по дрібці;
• розпушувач. 2 ч. л;
• борошно, близько 250 г.
• Для приготування глазурі візьміть:
• пудра цукрова, 100 г;
• сік апельсиновий чи лимонний, 2 ст.л;
• вода
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
10 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...
Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...
Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...
Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...
Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...
У м’ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю і часник, яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішати. Помідори нарізати дрібними шматочками, додати сметану і перемішати...
Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками...
Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...
Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...
Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...