Простий рецепт сирного пирога(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №207)
![]() | 13 листопада 2022р. |
![]() | 91 |

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося.
Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності.
Додаємо сир і збиваємо. Вводимо яйця та збиваємо до однорідності.
Борошно просіюємо і висипаємо частину разом з розпушувачем в тісто і вимішуємо.
Решту борошна додайте акуратно, щоб не зробити тісто занадто щільним, маса повинна бути дуже пластичною і м’якою.
Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах близько 50 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою.
Для глазурі змішуємо сік з пудрою, парою чайних ложок води і поливаємо гарячий пиріг глазур’ю.
• сир домашній та цукор по 250 г;
• яйця, 3 шт.;
• ванілін, сіль по дрібці;
• розпушувач. 2 ч. л;
• борошно, близько 250 г.
• Для приготування глазурі візьміть:
• пудра цукрова, 100 г;
• сік апельсиновий чи лимонний, 2 ст.л;
• вода
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
10 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...

Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...

Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Найперше готуємо яблука: добре миємо, очищаємо від насіння та шкірки. Нарізаємо на четвертинки, а потім ще на дрібніші кусочки. Добре посипаємо очищені яблука меленою корицею. Відставляємо у бік та готуємо тісто. Спочатку борошно просіюємо із розпушувачем. Яйця добре збиваємо із склянкою цукру та вініліном (до пухкої маси та зміни кольору). Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію, слідом частинами кефір. В кінці додаємо частинами борошно...

Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. В глибокій мисці розчиніть сіль в окропі. Влийте 1 ст. л олії. До окропу додайте борошно та ретельно вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник відпочити на дві години...