Печиво з гарбузом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №227)
4 грудня 2022р. | |
65 |
Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло.
Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет.
Розкотити тісто тонко, до 3 мм, вирізати прямокутники 10*10 см. Викласти начинку у центрі (20-22 г).
Закрити трикутником, притиснути один бік до іншого, відрізати зайве тісто різаком.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, попередньо збризнувши водою і посипавши цукром.
• Цукор – 25 г
• Масло вершкове 82%- 15 г
• Вода – 60 г
• Сіль – дрібка
• Начинка:
• Гарбуз- 400-450 г
• Кардамон – дрібка
• Кориця – 1 г
• Вершкове масло 82% – 20 г
• Кукурудзяний крохмаль – 12 г
• Цукор – 15 г
(всього голосів: 13)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
13 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Нарізати огірки і перець болгарський кубиками, помідори дольками. Подрібнити горіхи...
Рис добре промити і відварити в підсоленій воді. Відварити яйця, натерти на терці...
Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...
Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...
Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...
Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...
Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...
Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...
Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...
1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...