Печиво з гарбузом
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №227)


Кількість голосів: 11


Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло.

Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет.

Розкотити тісто тонко, до 3 мм, вирізати прямокутники 10*10 см. Викласти начинку у центрі (20-22 г).

Закрити трикутником, притиснути один бік до іншого, відрізати зайве тісто різаком.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, попередньо збризнувши водою і посипавши цукром.


• Борошно – 125 г
• Цукор – 25 г
• Масло вершкове 82%- 15 г
• Вода – 60 г
• Сіль – дрібка
• Начинка:
• Гарбуз- 400-450 г
• Кардамон – дрібка
• Кориця – 1 г
• Вершкове масло 82% – 20 г
• Кукурудзяний крохмаль – 12 г
• Цукор – 15 г






ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Салат з рисом «Сніданок туриста» на зиму

Всі овочі перебрати, ретельно помити й обсушити рушником. Помідори очистити від плодоніжок і порізати на четвертинки або половинки, якщо томати дрібні. ...

КОТЛЕТИ З КУРЯЧОГО ФІЛЕ

Нарізати філе шматочками 1х1 см, цибулю подрібніть. Змішайте з яйцем, борошном, спеціями та подрібненою зеленню. Змоченими у воді руками сформуйте котлети, обкачайте в борошні та викладіть на добре розігріту пательню з олією. Смажте 30 секунд на великому вогні, тоді зменшіть вогонь та готуйте під кришкою 5 хвилин. Переверніть та смажте ще 5 хвилин з другого боку, до рум’яної скоринки. Смачного! ...

Карамелізовані курячі крила

Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...

Грецький салат

Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами. ...