Печиво з гарбузом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №227)

4 грудня 2022р.
65


Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло.

Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет.

Розкотити тісто тонко, до 3 мм, вирізати прямокутники 10*10 см. Викласти начинку у центрі (20-22 г).

Закрити трикутником, притиснути один бік до іншого, відрізати зайве тісто різаком.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, попередньо збризнувши водою і посипавши цукром.


• Борошно – 125 г
• Цукор – 25 г
• Масло вершкове 82%- 15 г
• Вода – 60 г
• Сіль – дрібка
• Начинка:
• Гарбуз- 400-450 г
• Кардамон – дрібка
• Кориця – 1 г
• Вершкове масло 82% – 20 г
• Кукурудзяний крохмаль – 12 г
• Цукор – 15 г

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 13)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
130


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з соленими огірками і овочами без майонезу

Нарізати огірки і перець болгарський кубиками, помідори дольками. Подрібнити горіхи...

Крабовий салат з рисом

Рис добре промити і відварити в підсоленій воді. Відварити яйця, натерти на терці...

Салат з буряка і сиру фета

Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...

Салат «Веселка»

Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...

«Зелені» кабачкові оладки

Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...

Салат з квасолею, кукурудзою, копченою ковбасою і помідорами

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Курячі гомілки з грибами і картоплею

Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...

Капуста з буряком

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Салат з язиком і баклажанами

Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...

Піца на сковороді

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...