Мідії з помідорами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №232)
![]() | 22 січня 2023р. |
![]() | 143 |

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити.
Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник.
• Помідори – 3шт
• Оливкова олія – 100г
• Лимонний сік – 2 ст.ложки
• Часник – 2 зубки
• Ріпчаста цибуля – 1 шт
• Зелений салат
• Сіль
• перець
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Приготувати маринад: В окремий посуд налити кефір, помістити в нього дрібно нарізаний часник (1-2 зубчики), додати сіль, перець і суміш італійських трав...

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося. Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності...

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Гриби варять у воді поки не впадуть на дно каструлі. Відціджують, промивають і злегка обсмажують на олії. Так само легко обсмажують дрібно накраяну цибулю та потерту моркву. Овочі, гриби, сіль, цукор й перець змішують з капустою. На дно банок розкладають по лавровому листу й по два-три горошки духмяного перцю, стільки ж гвоздики. Наповнюють банки капустою й стерелізують. Півлітрові 20 хвилин, літрові – 35. Закривають залізними кришками й ключем...

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте духовку та перевертайте овоч для рівномірного запікання. Готовий баклажан злегка остудити, а потім очистити від шкірки і видалити плодоніжку...

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...