Салат з фасоллю і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №237)

2 квітня 2023р.
40


Злити рідину з фасолі.

Огірок порізати соломкою.

Сир натерти на крупній терці.

Змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.

Смачного!


• 1 банка червоної фасолі
• 1 свіжий огірок
• 150 гр. твердого сиру
• майонез

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Баклажани в аджиці

Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...

Пиріжки з мясом і грибами

Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...

Салат з куркою і сухариками

Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...

Фруктовий салат з йогуртом

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...

Рибна запіканка

Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...

Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

Картопляно-квасолеві котлети з в’яленими томатами

Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...

Кавовий пиріг із шоколадом

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом...

Мисливська картопля в мультиварці

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Баклажани з часником і зеленню без стерилізації на зиму

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...