Салат з помідорами і крабовими
паличками
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №289)

18 травня 2023р.
74


Крабові палички нарізати кубиками.

Перець нарізати соломкою.

Помідори нарізати соломкою.

Сир натерти на терці.

Подрібнити часник.

В мисці змішати всі продукти, посилити, заправити майонезом, перемішати.


• помідори – 3 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• крабові палички – 200 гр.
• сир твердий – 100 гр.
• часник – 2 зубчика.
• майонез – 2 ст.л.
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
чебуреки з сиром

Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. В глибокій мисці розчиніть сіль в окропі. Влийте 1 ст. л олії. До окропу додайте борошно та ретельно вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник відпочити на дві години...

Томатний суп з фрикадельками

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...

Запечена картопля з сиром по-домашньому

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

Крабовий салат

Яйця і сир натерти на терці. Крабові палички нарізати на шматочки...

Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Ролли з беконом і сиром

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

КАБАЧКИ, ФАРШИРОВАНІ РИСОМ ТА ЯЙЦЕМ (від 1 року)

Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...

Салат із курячої грудки і свіжих овочів

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці...

Салат з м’ясом і корейською морквою

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Гороховий крем-суп з сухариками

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...