Салат з ківі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №316)
![]() | 20 травня 2023р. |
![]() | 155 |

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки.
Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці.
Ківі нарізати слайсами, корейську моркву нарізати, яблуко і сир натерти на терці.
Зібрати салат шарами:
1й шар – курка + майонез,
2й шар – ківі,
3й шар – білки + майонез,
4й шар – яблуко + майонез,
5й шар – сир + майонез,
6й шар -корейська морква + майонез,
7й шар – жовтки + майонез (сіточкою).
Прикрасити авокадо і ківі.
• яйця – 4 шт.
• ківі – 3 шт.
• яблуко – 2 шт.
• сир твердий – 100 гр.
• морква по-корейські – 150 гр.
• авокадо – 1 шт.
• майонез – 150 гр.
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...

Нарізати цибулю і полити її соком лимону, посипати цукром. Нарізати буряк, оселедець і огірок...

Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...