Салат з ківі(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №316)

20 травня 2023р.
155


Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки.

Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці.

Ківі нарізати слайсами, корейську моркву нарізати, яблуко і сир натерти на терці.

Зібрати салат шарами:

1й шар – курка + майонез,

2й шар – ківі,

3й шар – білки + майонез,

4й шар – яблуко + майонез,

5й шар – сир + майонез,

6й шар -корейська морква + майонез,

7й шар – жовтки + майонез (сіточкою).

Прикрасити авокадо і ківі.


• філе курячий – 3 шт.
• яйця – 4 шт.
• ківі – 3 шт.
• яблуко – 2 шт.
• сир твердий – 100 гр.
• морква по-корейські – 150 гр.
• авокадо – 1 шт.
• майонез – 150 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з куркою і квасолею

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Мисливська картопля в мультиварці

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Салат з капустою і ковбасою

Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...

Салат з оселедцем

Нарізати цибулю і полити її соком лимону, посипати цукром. Нарізати буряк, оселедець і огірок...

ВЕГЕТАРІАНСЬКІ КОТЛЕТКИ (від 1 року)

Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...

Салат із консервованої сардини і солених огірків

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Пісні голубці з гречкою і грибами

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Салат з куркою, огірком і зеленим горошком

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Салат з авокадо і червоної капусти

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...