Дріжджові пиріжки з цибулею і
яйцем в духовці
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №40)

29 травня 2022р.
78


Дріжджі залити теплою водою і залишити на 15 хвилин. Одне яйце збити з сіллю і цукром. Злегка підігріти молоко і влити в яєчну суміш. Додати дріжджі. Влити олію. Просіяти в рідку суміш борошно через сито і замісити тісто.

Тісто накрити рушником і залишити на 2 години підніматися.

Зварити 5 яєць, ще одне залишити для змазування пиріжків. Яйця нарізати кубиком, цибулю дрібно порубати. Яйця з цибулею перемішати і посолити. Розділити тісто на однакові шматочки. Тонко розкачати тісто, покласти начинку і защипнути пиріжки. Викласти пиріжки на деко на змащений олією пергамент. Змастити зверху збитим яйцем. Випікати 25 хвилин при 180 градусах.


• Вода – 50 мл.
• Молоко – 250 мл.
• Сіль – 1 чайн.л.
• Цукор – 1 чайн. л.
• Рослинна олія – 5 стол.л.
• Сухі дріжджі – 7 г.
• Пшеничне борошно – 450 г.
• Яйця – 7 шт.
• Зелена цибуля – 100 г.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Піца Маргарита

Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно. Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину...

Бананове морозиво з хурмою

Банани почистити від шкірки і, нарізавши на шматочки, прибрати в морозильну камеру на 2 години. Хурму почистити від шкірки й насіння і разом із замороженими шматочками бананів збити в блендарі до однорідної густої маси, додавши сік лимона. Розкласти масу у формочки і поставити в морозильну камеру на 6 годин. При цьому морозиво потрібно акуратно перемішувати кожні 30 хвилин...

Салат з пекінської капусти

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...

Салат із вареного м’яса

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Малинове варення 5 хв

Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...

Салат з руколою, куркою і прошутто

Куряче філе приправляємо сіллю, перцем, сушеним часником, приправою для курки, поливаємо оливковою олією. Після чого випікаємо в духовці 25 хв при температурі 180 градусів. Запечене філе нарізаємо тонкими слайсами...

Гороховий крем-суп з сухариками

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Салат з помідорів і крабових паличок

Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...

Баклажани, як гриби

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...

Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі

Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця...