Гриби смажені з яблуками і
цибулею
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №406)

30 вересня 2023р.
121


400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками.

Середню цибулю нарізати чверть кільцями.

Середнє яблуко нарізати кубиками.

3 зубчики часника натерти на дрібній терці.

В сковорідці, на сильному вогні розігріти олію.

І обсмажити гриби до готовності.

Додати нарізану цибулю, і смажити до майже готовності цибулі.

Додати яблуко і часник. Смажити зовсім трохи, щоб яблуко не перетворилося в кашу.

В самому кінці додати сіль, перець і паприку.

Відварити трохи макаронів, додати все до грибів з яблуками і цибулею.

Ще можна додати сметану, сир, зелені чи все разом :)


• гриби – 400 гр.
• цибуля (середня) – 1 шт.
• яблуко (середнє) – 1 шт.
• часник – 3 зубчика
• паприка
• перець
• сіль
• олія – для смаження
• куряче філе – 150 гр.
• макарони (сухі) – 80 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі рулети з начинкою

Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...

Конвертики з пісочного тіста

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Салат з овочів і печінки

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

КОТЛЕТКИ З ЯЙЦЯ ТА КАБАЧКА (від 1 року)

Відварити 4 яйця, почистити, натерти на великій тертці. Кабачок помити, натерти на дрібній тертці. Перемішати варені яйця із сирим виделкою, додати кабачок та сир. Викласти ложкою на пергамент і випікати до золотистої скоринки за 160 °C...

Кекс на майонезі

Збити яйця з цукром міксером, додати майонез. В окремій мисці з’єднати просіяне борошно, розпушувач і щіпку солі...

Філе мінтаю в лимонному клярі

Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...

Цибулевий пиріг з сиром

Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...

чебуреки з сиром

Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. В глибокій мисці розчиніть сіль в окропі. Влийте 1 ст. л олії. До окропу додайте борошно та ретельно вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник відпочити на дві години...

Торт без випічки

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...

Деруни з кабачків

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...