Гриби смажені з яблуками і
цибулею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №406)
![]() | 30 вересня 2023р. |
| 1543 |

400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками.
Середню цибулю нарізати чверть кільцями.
Середнє яблуко нарізати кубиками.
3 зубчики часника натерти на дрібній терці.
В сковорідці, на сильному вогні розігріти олію.
І обсмажити гриби до готовності.
Додати нарізану цибулю, і смажити до майже готовності цибулі.
Додати яблуко і часник. Смажити зовсім трохи, щоб яблуко не перетворилося в кашу.
В самому кінці додати сіль, перець і паприку.
Відварити трохи макаронів, додати все до грибів з яблуками і цибулею.
Ще можна додати сметану, сир, зелені чи все разом :)
• цибуля (середня) – 1 шт.
• яблуко (середнє) – 1 шт.
• часник – 3 зубчика
• паприка
• перець
• сіль
• олія – для смаження
• куряче філе – 150 гр.
• макарони (сухі) – 80 гр.
(всього голосів: 16)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 16 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Приготувати маринад: В окремий посуд налити кефір, помістити в нього дрібно нарізаний часник (1-2 зубчики), додати сіль, перець і суміш італійських трав...

Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Яйця і сир натерти на терці. Крабові палички нарізати на шматочки...

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...


