Запіканка з картоплею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №92)
29 жовтня 2022р. | |
68 |
Курку нарізати на тонкі смужки, з’єднати зі спеціями, з часником і майонезом, залишити на 20 хвилин.
Приготувати форму для запікання, на дно викласти цибулю, порізану кільцями, а потім картоплю, подрібнену на тонкі пластівці.
Промазати шар сметаною, попередньо змішаної зі спеціями, і на соус покласти шматки м’яса. Все це покрити тертим сиром.
Прибрати в гарячу духовку на 40 хвилин, виставивши рівень нагріву на 200 градусів.
• приправи за смаком;
• шість картоплин;
• 150 грам сметани;
• 2 ложки майонезу;
• цибуля – одна штука;
• 3 зубчики часнику;
• 150 грам сиру.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...
Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...
Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...
Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...
Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...
Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...
Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину...
Буряк, моркву і цибулю подрібнити в кухонному комбайні. Всі овочі викласти у велику каструлю, залити олією та половиною оцту. Перемішати, щоб олія рівномірно покрила овочі. Додати воду, накрити кришку і тушкувати овочі 15 хвилин. Помідори подрібнити в блендері. У каструлю з овочами вилити томатне пюре і решту оцту. Додати цукор, сіль, перець і лавровий лист. Накрити кришкою і тушкувати все разом 40 хвилин, періодично помішуючи...