Салат з пекінської капусти і
корейської моркви(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №253)
![]() | 6 травня 2023р. |
![]() | 297 |

З яєць смажимо 2 налисника.
Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники.
Готуємо заправку з майонеза і сметани.
Додаємо моркву по-корейські і перемішуємо. Посипаємо зеленню.
Салат готовий.
Смачного!
• пекінська капуста – 300 гр.
• морковка по-корейські – 200 гр.
• яйця – 2 шт.
• майонез
• зелень (кріп, петрушка)
• сметана
• сіль
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Один кабачок промити, очистити і нарізати кружальцями шириною приблизно 5-7 мм. Покласти кабачки в миску. Додати сіль за смаком, мелений чорний перець, пів чайної ложки сухого часника і пів чайної ложки солодкої копченої паприки...

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Цибулю почистити й нарізати. З апельсина зняти тертушкою цедру, розрізати навпіл і видавити сік. У чашу мультиварки покласти шматочок масла. Увімкнути режим «Випічка». Коли масло розтопиться, викласти в чашу цибулю й обсмажити її до золотистого кольору. Додати цедру апельсина та мед. Обсмажувати З хвилини. Журавлину помити й подрібнити блендером, вилити ягідне пюре в чашу. Додати сік апельсина, сіль та перець. Готувати 20 хвилин у режимі «Плов». Охололий соус...

Духовку розігріти до 200 °С. Картоплю вимити, обсушити паперовим рушником, наколоти виделкою і запікати до готовності близько 1 години. Моркву почистити, нарізати кружальцями завтовшки 5 мм...

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...

400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками. Середню цибулю нарізати чверть кільцями...

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...

На сковороді обсмажуємо спочатку нарізану цибулю, потім додаємо моркву і через кілька хвилин курку, порізану на кубики. Заправляємо все спеціями. Цю масу ділимо і викладаємо в горщики рівними частинами. Зверху додаємо кілька ложок сирого рису і заливаємо гарячою водою. Можна додати спеції, ті, що йдуть спеціально для плову...