Баклажани по-корейськи на зиму(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №69)
20 вересня 2022р. | |
85 |
Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години.
Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками.
Цибулю порізати кільцями, а часник порізати дрібними кубиками.
Змішати овочі, не додаючи тільки баклажани. Заправити їх оцтом, додати гострий перчик, дати настоятися 5 годин.
Баклажани обсмажити на олії. Через 5 годин з’єднати їх з іншими овочами, розмішати.
Розкласти закуску по банках, провести їх стерилізацію в киплячій воді 15 хвилин, закатати і укутати, поставити кришками донизу.
• баклажани – 4 кг;
• ріпчаста цибуля – 1 кг;
• морква – 1 кг;
• часник – 0,1 кг;
• рослинна олія – 3 ст. л.;
• сіль – 1 щіпка;
• перець болгарський – 1 кг;
• перець мелений гострий – 1 ч. л.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
9 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...
Всі овочі добре вимити. Перець нарізати великими шматочками...
Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...
Варені яйця порізати кубиками, викласти в миску, додати морську капусту. Дрібно нарізати крабові палички. Порізати цибулю...
Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...
Рибу очистити, обрізати плавники, прибрати нутрощі, плівку, ще раз добре промити. Розрізати вздовж хребта, а потім нарізати на порційні шматки...
Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...
В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...
Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...
Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...