Баклажани по-корейськи на зиму(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №69)
![]() | 20 вересня 2022р. |
![]() | 95 |

Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години.
Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками.
Цибулю порізати кільцями, а часник порізати дрібними кубиками.
Змішати овочі, не додаючи тільки баклажани. Заправити їх оцтом, додати гострий перчик, дати настоятися 5 годин.
Баклажани обсмажити на олії. Через 5 годин з’єднати їх з іншими овочами, розмішати.
Розкласти закуску по банках, провести їх стерилізацію в киплячій воді 15 хвилин, закатати і укутати, поставити кришками донизу.
• баклажани – 4 кг;
• ріпчаста цибуля – 1 кг;
• морква – 1 кг;
• часник – 0,1 кг;
• рослинна олія – 3 ст. л.;
• сіль – 1 щіпка;
• перець болгарський – 1 кг;
• перець мелений гострий – 1 ч. л.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати свинячий шматок на кубики. Порубати яйця. Подрібнити солодкий перець. Нарізати помідори. Огірки нашаткувати. Натерти сир. Порубати цибулю...

Сир перекласти в глибоку тарілку, вбити в нього яйця, додати сіль, цукор, манну крупу, розпушувач, ваніль, крохмаль і розм’якшене при кімнатній температурі масло; За допомогою міксера збити масу, щоб вона стала більш соковитою і ніжною, додати мак за смаком, перемішати; У форму покласти пергамент, вилити туди тісто і готувати 60 хвилин в духовці при 180 градусах...

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Не почищений мигдаль подрібнити в борошно за допомогою блендера. Додати цукор, білки й перемішати. Нагрівати на водяній бані, помішуючи, до температури тіла – маса почне гуснути. Додати борошно і ще раз перемішати. З отриманого тіста за допомогою кондитерського мішка відсадити печиво, залишаючи місце між виробами, на застелене пергаментним папером деко. Випікати в розігрітій до 190С духовці протягом 15-17 хвилин...

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

У велику ємність просійте борошно, додайте дрібку солі. У центрі борошна зробіть долонею кратер та влийте туди 80 мл води, попередньо розмішаної у склянці з рослинною олією. Замісіть тісто, накрийте його рушником та лишіть на 30 хвилин «відпочивати»...

Овочі (цибулю, моркву) почистити, дрібно порізати, обсмажити. Рис відварити. У фарш додати приготовані овочі та рис. З рисово-м’ясної суміші формуємо невеликі кульки, діаметр близько 4-5 см...

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

Порізати цукіні кільцями. Частину порізати півкільцями...