Курячі відбивні з сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №146)

4 листопада 2022р.
25


Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець.

Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку.

В окремій посудині збийте яйця до появи піни. Додайте легкий майонез та борошно. Ретельно перемішайте.

Покладіть відбивну в кляр однією стороною. Обережно витягніть так, щоб кляр не потрапив на іншу сторону.

Викладіть відбивну на розігріту сковорідку з рослинною олією так, щоб сторона в клярі була знизу. Іншу сторону присипаємо твердим сиром. Сир зверху змащуємо кляром. Обсмажуємо на середньому вогні з двох боків до готовності.


• Філе куряче (грудинка) - 500 г
• Сир твердий - 100 г
• Майонез легкий - 2 ст. л
• Олія рослинна - 50 мл
• Сіль - за смаком
• Яйце куряче - 2 шт.
• Борошно - 3 ст. л

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Капуста з буряком

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Курка по-прованськи з овочами

Духовку попередньо розігріти до 200 °C. Кожне стегенце розрізати на дві частини, натерти сіллю й перцем. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і відкласти. Картоплю почистити і нарізати частками, часник почистити і дрібно посікти. Картоплю відварити до напівготовності, викласти у форму для запікання, додати часник, оливки, лавровий лист, приправити сіллю й перцем. Чері розрізати навпіл. Викласти у форму помідори й...

Солені патисони з яблуками Солені патисони з яблуками

Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками...

Молода картопля в духовці

Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...

Салат із курячої грудки і свіжих овочів

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці...

Овочева лазанья

У велику ємність просійте борошно, додайте дрібку солі. У центрі борошна зробіть долонею кратер та влийте туди 80 мл води, попередньо розмішаної у склянці з рослинною олією. Замісіть тісто, накрийте його рушником та лишіть на 30 хвилин «відпочивати»...

Самса з м’ясом

Змішуємо всі інгредієнти між собою (крім вершкового масла). Вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Накриваємо та залишаємо при кімнатній температурі на 40 хвилин...

Оладки з кабачком та картоплею

Очищену картоплю, кабачок та плавлений сир натерти на середній терці. В овочево-сирну масу розбити два яйця, ретельно перемішати до однорідності...

Салат з помідорів і крабових паличок

Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...