Млинці на молоці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №32)

22 травня 2022р.
1223


Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь.

У молоко додати дрібку солі, цукор та олію. Додати куряче яйце. Ретельно збити всі ці складові до однорідності (можна скористатися міксером).

Потім ввести просіяне борошно. Знову все ретельно перемішати, щоб у тесті не було грудочок. У результаті має вийти рідке за консистенцією тісто.

Добре розігріти сковороду, трохи змастити олією. Влити ополоник тіста, рівномірно розподілити його по поверхні, трохи прокручуючи круговими рухами.

Обсмажувати млинець доти, поки він не перестане бути липким. Потім перевернути його на інший бік й пекти до зарум’янення та хрустких країв.

За бажанням, знятий зі сковороди гарячий млинець можна змастити шматком охолодженого вершкового масла.


• Борошно – 170 г
• Молоко – 500 мл
• Яйце – 1 шт.
• Рослинна олія – 2 ст. л.
• Цукор – 2 ст. л.
• Сіль – 0,5 ч. л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 8)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
80


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

Салат із молодої капусти з селерою

Нашаткувати тоненько капусту. Трішки зім’яти її...

Смажені пиріжки з горохом

Горох промивають, заливають холодною водою в пропорції 1:2. Варять спочатку на сильному (до закипання), а потім на слабкому вогні 50-70 хвилин. За цей час кашу кілька разів перемішують, в кінці солять за смаком. Боби повинні розваритися практично до стану пюре. Якщо маса здасться рідкуватий, нічого страшного, в остиглому стані вона стане набагато щільніше. Каші дають трохи охолонути і перебивають заглибним блендером (або тиснуть толкушкой для...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Сирники

Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...

Картопляний салат з беконом

Картоплю відварити. Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Салат з печерицями і цвітною капустою (теплий)

На розігріту сковорідку викласти печериці і перемішати. Капусту розділити на суцвіття, залити окропом і за хвилину додати до грибів, перемішати. Додати спеції і йогурт, перемішати. Збавити газ і накрити кришкою. ...

Салат з кабачків з хроном і перцем

Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки. Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками...

Капуста з буряком на зиму

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...